2777
2789
عنوان

من حسودم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 30 پست
عید به عید نمیزاشتن یه مانتو بخرم.میگفتن آدم مگه هرسال هرسال مانتو میخره😭توو نامزدی هیچی ندیدم.ولی ...

هرکسی خودش تعیین می‌کنه که بقیه چقدر بهش احترام بزارن.

شما بجای حرف شنوی اگه کاری ک دوسداشتی انجام میدلدی الان افسوس نمیخوردی و یاازتبعیض ناراحت نمیشدی.

عید به عید نمیزاشتن یه مانتو بخرم.میگفتن آدم مگه هرسال هرسال مانتو میخره😭توو نامزدی هیچی ندیدم.ولی ...

همیشه همه چیز روی عروس اول امتحان میشه عروس بزرگ بودن خیلی بده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اونموقع کاری نکردی😢..چرا انقد رو دادی بشون عزیزکم عیبی نداره حالا گذشته ها گذشته خودتو ناراحت ...

نتونستم.شوهرم پشتم نبود.طرف اونا بود.الان جدا زندگی میکنیم اما جلو من همش قربون صدقه میرن و بهش میرسن.به فاطمه ی زهرا مادرم بهم قبل عروسی گفت اونجا رفتی هرچی بزرگتراشون گفتن جواب برنگردون.زشته.احترامشونو نگه دتر.میگن ادب نداره.بنده خدا مادرمن یه زن ساده ی سن بالاس.کاش شوهرم باهام بود.من ۸ سال تمام شب و روز به کوچک ترین بهانه ها تحقیر میشدم و ۸ سال اشک ریختم

حق داری قربونت برم...اسم این حست حسادت نیست به نظرم غبطه میخوری به حالشون که چرا اونا الان دارن این کارا رو میکنن و زمان شما اطرافیان نزاشتن😕

کاش جدا برید زندگی کنین! همسرت با تو همدل هست!؟

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
حق داری قربونت برم...اسم این حست حسادت نیست به نظرم غبطه میخوری به حالشون که چرا اونا الان دارن این ...

شوهرم همه جا خودش تنها رفته.کیش ترکیه دوبی.منو بچه هامو نهایتا یه شمال یکی دورزوه اونم همراه خانوادش ببره.وقتی تنها مسافرت میره کسی بهش چیزی نمیگه.تند تند هم زنگ میزنن حالشو میپرسن.ولی با ما که بره هیچی دیگه.

بعنوان خواهر از من به تو نصیحت که قیدشون و تو دلت بزن و بی محلی کن.به روزِ مریضی ک افتاد حالا عروسِ دومی بشه حمالش.به عشقِ اون روزای سختشون از زندگیت لذت ببر.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
نتونستم.شوهرم پشتم نبود.طرف اونا بود.الان جدا زندگی میکنیم اما جلو من همش قربون صدقه میرن و بهش میرس ...

امیدوارم از الان به بعد دیگه شوهرت پشتت باشه ...ببین اگه انقد بد جنس هستن این احتمال رو بده که میخان شما دوتا عروس رو به جون هم بندازن

جواب ندادن نداریم اگر حضرت زینب دربرابر ظالما سکوت میکرد الان یه چیز دیگه تعریف میشد حادثه عاشورا

با احترام جوابشونو بده تا میتونی شوهرتو بکش سمت خودت کتاب زنان زیرک هم حتما مطالعه کن

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم💗💗💗

لطفا برام دعا کن کار گیرم بیاد منم😢😢💗

حق داری قربونت برم...اسم این حست حسادت نیست به نظرم غبطه میخوری به حالشون که چرا اونا الان دارن این ...

همدل؟انقدر مادرو خواهرا بینمون دعوا راه انداختن و بردن در گوشش خوندن که دیگه من و بچه هارو زیاد حساب نمیکنه.فقط خودش و خودش

کاملا درست می کنم منم شرایط شما رو داشتم رفتم پیش مشاور گفت خانواده شوهرت رو خیلی برای خودت بزرگ کردی هر وقت اومدن تو ذهنت بهشون بگو باشه شما هستید منم هستم به جای اینکه بزاریشون جلوی چشمت بیارشون روی پاهات گفت تلاش برای تقویت رابطه خودت و همسرت باشه و در حد عروس باش نه دختر 

الان خیلی راحت ترم اما خوب یه واقعیته که سال های زیادی رو بی جهت از دست دادم 

با غصه خوردن فقط خودت رو مریض می کنی همون طور که من کلی مریضی گرفتم و قرص می خورم بیارشون پایین بزاریشون روی پاهات و روابط خودت و همسرت رو محکم کن که خیلی برای خودت و روحیت خوبه

شوهرم همه جا خودش تنها رفته.کیش ترکیه دوبی.منو بچه هامو نهایتا یه شمال یکی دورزوه اونم همراه خانوادش ...

خب قربونت برم اگه سفرای کاری نیست چرا میزاری تنها بره...ببخشید تا اینجا که من فهمیدم ولی همسرتم مقصره 

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...