2777
2789
عنوان

نوسانات خلقی

3385 بازدید | 109 پست

سلام من مشاوره میرم اما جدیدا تاثیرشو از دست داده

چیکار کنم نوسانات خلقی نداشته باشم 

ی لحظه خوبم ی لحظه فاجعه اکثر اوقاتمم بدم 

بد ک چی بگم فاجعه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم اصلا حوصله بچه داری و خونه زندگیو شوهر ندارم خلاصه حوصله هیشکی

اره راهی نداری ب درمون بخوره؟

زندگیمونو از دست میدیم همینطور پیش بره خدای نکرده

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
دقیقا مث من‌.من که فکر کنم مشاورم دیوونه کنم

من دیگ نمیرم از وقتیم نرفتم بدتر و بدتر دارم میشم خیلی بد خیلی خیلی بد

بله ، بدترم میشه بخصوص اگه مشکلاتت زیاد بشه که باازدواج قطعا زیادترم میشه

اما خدایی من مشکلی ندارم تو زندگی اما ب معنای واقعی دارم روانی میشم همش پدرمو نفرین میکنم نمیدونم اصلا ی لحظه خوبم بعدش بد بد بد بد

عزیزم خب وقتی میدونی زمانی که میرفتی بهتر بودی چرا دیگه نمیری؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

مثلا چه رفتار و اخلاقایی داری که میگی بد و فاجعه ای؟

برنامه ریزی داری برای زتدگیت یا بدون هدف و برنامه ای؟

همش تو خونه ای؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
عزیزم خب وقتی میدونی زمانی که میرفتی بهتر بودی چرا دیگه نمیری؟

میگه با مشکلاتت باید رو ب رو بشی مشکل من پدرمه ازش متنفرم نمیتونم ببخشمش کثافتو

مشاورم میگفت باید بیخشی و بگذری منم هرچی تونستم بهش گفتم و دیگ نرفتم

دارم زندگیمو روحمو روانمو از دست میدم

اره راهی نداری ب درمون بخوره؟ زندگیمونو از دست میدیم همینطور پیش بره خدای نکرده

اگ داشتم این حالوروزم نبود ک

باخودم لج میکنم من از وقتی باردار شدم و بعد زایمان اینطوری شدم 

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .

منم البته افسردگی شدید دارم.اصلا مرده متحرکم‌.الان ارومم یه ساعت بعد با کوچکترین مسئله بیخودی پرخاش میکنم از دنیا سیر میشم.از همه بیزار میشم.ببین اصلا نمیتونم حال بدمو‌توصیف کنم واسه دشمنم نمیخوام.شوهرمم از دستم گیر کرده نمیدونم طفلک چه گناهی کرده بود گیر من افتاد

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
مثلا چه رفتار و اخلاقایی داری که میگی بد و فاجعه ای؟ برنامه ریزی داری برای زتدگیت یا بدون هدف و ...

مثلا امشب من و همسرم نشسته بودیم همه چی اروم بود هیچ چیزی با اعصابم بازی نمیکرد اما نفهمیدم چیشد یهو گریم گرفت دلم میخواست ی چیزیو بشکنم دلم میخواست جیغ بکشم همسرم تا اومد طرفم انقدر خودمو زدم ک اونم هنگ کرده بود

چند مدتیه اینطوری شدم یکی زنگ میزنه عصبانی میشم صدای ساعت روی اعصابمه همسرم حرف میزنه داد میزنم نمیدونم مشکلم چیه