2777
2789
عنوان

ی سوال!!!!!!!🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 30 پست
اره میدونم‌ ولی دیگه نه شرایطشو دارم نه موقعیتشو .‌نمیتونم با نبودنش هم کنار بیام .‌این افسردم کرده ...

خیلیا هستن بعد ازدواج و بچه میخونن و کنکور میدن و از قضا قبول هم میشن

این وضعیتی ک توش هستی ذره ذره میکشدت

یه راه رو باید انتخاب کنی

یا بخونی و ب هدفت برسی

یا بیخیال شی و از داشته هات لذت ببری

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
خیلیا هستن بعد ازدواج و بچه میخونن و کنکور میدن و از قضا قبول هم میشن این وضعیتی ک توش هستی ذره ذره ...

خانوادم حتی همسرم هم مخالفن متاسفانه :(

اره فقط میخوام فراموش کنم‌. کلی هم روانشناس و مشاور رفتم . ولی نمیدونم چرا هنوز فرامدش نکردم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دقیقا از بعد کنکورم دچار افسردگی شدید شدم طوری که اصلا به اون آدم سابق شباهت ندارم وهنوزم اثار ...

منم همینطور . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خانوادم حتی همسرم هم مخالفن متاسفانه :( اره فقط میخوام فراموش کنم‌. کلی هم روانشناس و مشاور رفتم . ...

شاید چون از پزشکی تو ذهن خودت بت ساختی 

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
خانوادم حتی همسرم هم مخالفن متاسفانه :( اره فقط میخوام فراموش کنم‌. کلی هم روانشناس و مشاور رفتم . ...

من چند تا بلاگرپزشکو فالو میکنم همشون تازه طرح دوران عمومی هستن انقدر بد میگن از شرایط که الان کمی حسم بهتر شده شماهم به نظرم معایبش رو پیدا کنید تا ناراحتیتون رفع بشه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
شاید چون از پزشکی تو ذهن خودت بت ساختی 

اره .

ولی انصافا از بچگی درس خون بودم  باورت نمیشه حتی خونه فامیلا نمیرفتم. میگفتم باید به هدفم برسم . حتی یه پارک یا پیاده روی و.....  :(     همش درس . 

من چند تا بلاگرپزشکو فالو میکنم همشون تازه طرح دوران عمومی هستن انقدر بد میگن از شرایط که الان کمی ح ...

ممنون  دور و برم پزشک و دانشجوی پزشکی زیاده . بیشتر هم پردیس میخونن .  اما از شرایطشون نپرسیدم 

اره . ولی انصافا از بچگی درس خون بودم  باورت نمیشه حتی خونه فامیلا نمیرفتم. میگفتم باید به هدف ...

درسته حق داری از این لحاظ👍🏻

اما پزشکی اصلا رشته تاپی نیس

اگه پیج مجید حسینی رو نگا کنی حرفاشو گوش بدی میفهمی چی میگم.

تو درست عالی بوده اما هر کس درسش عالیه باید پزشک شه؟

این که پزشکی تو ایران انقد طرفدار داره دلیلش همون قلم چی و کله گنده های پشت پرده هستن که بخاطر پول اینکارو کردن

وگرنه وقتی نتونستی پزشکی بیاری درحالی ک درست عالی بوده معنیش اینه ک تو استعداد فوق العاده ای داشتی ولی نتونستی استعداد واقعیتو پیدا کنی

مث همه چنگ زدی ب پزشکی اما نشده

اگه میدونستی وجود تو برای چ کاری ساخته شده قطعا توش موفق ترین میشدی اما از اول تا الان تو ذهنت کردن ک فقط وقتی با ارزشی ک با این درس عالی پزشکی بیاری و بس

https://www.instagram.com/p/CXJaHj9qmSt/?utm_medium=copy_link

اره . ولی انصافا از بچگی درس خون بودم  باورت نمیشه حتی خونه فامیلا نمیرفتم. میگفتم باید به هدف ...

منم دقیییقا شرایطم از همه لحاظ مثه شما بود و همه تلاشمو کردم ولی شرایط زیاد برام فراهم نبود و قبول نشدم

ناراحت هستم نه که نباشم

ولی نه خیلی

پزشکی ۲۰_۳۰ سال پیش پزشکی بود الان حقوقش با خدماتی بیمارستان برابری میکنه

فکر کن از همه درسی که ما خوندیم و سختی کشیدیم واسه کنکور،پزشکیا بیشترشو میکشن بعدم تو دانشگاه ۱۰ برابرشو میخونن و سختی میکشن و اخرشم هیچی‌...

قدیما خوب بودا

ولی الان شرایط پزشکی خیلی بد شده و روز به روز داره بدتر میشه

من خودم دانشجو یه رشته دیگم تو دانشگاه علوم پزشکی ام

بچه های پزشکیو زیاد میبینم که فوق العاده افسرده و ناراحتن

تو بیمارستانم میبینمشون دیگه مثه سابق جایگاه خاصی ندارن پزشکای قدیمی جایگاه دارنا ولی جوونا نه(مگه اونایی که پارتی های خیلی خوبی دارن و حسابشون جداش و بسیار معدودن)

خلاصه خودت حال خودتو خوب کن و بلند شو

با چیزای دیگه سرتو گرم کن

میتونی یه شغل هنری یا خونگی واسه خودت راه بندازی

بااااااور کن کار کردن تو فضای بیمارستان خیلی سخته و روحیه میخواد

درسته حق داری از این لحاظ👍🏻 اما پزشکی اصلا رشته تاپی نیس اگه پیج مجید حسینی رو نگا کنی حرفاشو گو ...

ممنون که اددرس پیچ رو نوشتی .‌

ممنون که اددرس پیچ رو نوشتی .‌

خاهش پیج خودش اینه

https://instagram.com/majidhosseini?utm_medium=copy_link

منم دقیییقا شرایطم از همه لحاظ مثه شما بود و همه تلاشمو کردم ولی شرایط زیاد برام فراهم نبود و قبول ن ...

ممنون عزیزم . 

خاهش پیج خودش اینه https://instagram.com/majidhosseini?utm_medium=copy_link

ممنونم 

🙏🙏🙏🙏

منم دقیییقا شرایطم از همه لحاظ مثه شما بود و همه تلاشمو کردم ولی شرایط زیاد برام فراهم نبود و قبول ن ...

میدونی خیلییییاشون افسرده میشن؟

دلیلشم دقیقا چیزیه ک مجید حسینی میگه

میگه شما برو یه کلاس صد نفره بگو شغل مورد علاقت چیه 

این صد نفر حداقل باید ۴۰ تا شغل متفاوت بگن ولی همه میگن پزشکی

چطور ممکنه علاقه همه یکی باشه

وقتی از اول اینچیزا رو میکنن تو کوش دانش اموزا تهش میرن میخونن میرسن میبینن ای وای این چیزی نیس ک من قلبا باهاش خوشحال باشم و اینه ک افسرده میشن

میدونی خیلییییاشون افسرده میشن؟ دلیلشم دقیقا چیزیه ک مجید حسینی میگه میگه شما برو یه کلاس صد نفره ...

من حرفای شمارو قبول دارم

حرفای مجید حسینی ام بعضیاش درسته

ولی بعضی حرفاش خیلی مزخرفه

مثلا اینکه اخیرا گفته ارزش شغلی پزشکا کمه چون دسشون تو شکم مریضه یا بعضا خیلی بد میگه درموردشون این نشون میده که خودشم عقده ایه نسبت پزشکی و پزشکا