2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست
خو ۱۵سالشه فقط بخاد پول بسته بده و یه لوازم ارایش بگیره یه تیکه لباس که اندازه است

💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
چرا خواهرشوهرت با شما زندگی میکنه؟

پدر و مادر همسرم جدا شدن مادرش کرج زندگی میکنه پدرش ایران نیست این بچه اذیت میشه قراره با ما باشه تهران موقعیت اموزشی هم براش بهتره

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه حساب براش بازکن خرجشوکمترکن یه پولی براش بریزسرمایه شه

خب من اصلا پول دست پسرم نمیدم موضوع اینه براش حساب بازکردیم ماهانه واریز میکنیم برا بعدش تنغلات هم یا خودش باباباش میره یا با من خودش انتخاب میکنه میخره لباس هم قبل نیاز کنهدفراهم میشه پول باشگاه و بیمه هم خودمون میدیم خرج نت نداره چون با گوشی خودم انلایم میشه 

سوال اینه تا کی همین جوری پیش برم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
ببین اگه سرویس و چیزای مدرسشو جداگرفتی همون ۳۰۰ تا ۵۰۰ بچها میگن خوبه گاهیم بزار خودش از پولش برای ...

مدرسه نمیره همه رو تو خونه میخونه

این پولی که میخوام بدم جدا از لباس و خورد و خوراک و کلاساشه

عزیزم یه حساب براش بازکن خرجشوکمترکن یه پولی براش بریزسرمایه شه

حساب داره ولی خب به اسم خودش نیست تو همون میخوایم براش بریزیم

منم الان گیج شدم  خودم ۲۰ سالمه ولی وقتی ۱۵ سالم بود همه چی ارزون بود ۴ نفر میرفتیم ناهار با د ...

واقعا

و منم الان نمیدونم از کی باید به اصطلاح پول بزارم تو جیب پسرم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
من از ۱۳ سالگی ماهانه خانوادم میدادن تا ۱۷ سالگی ۵و۶م از ۱۷ ب بعد ۱۵ اینا چون خرج دانشگاه اینا تم بو ...

اخ اخ شما زیاد گفتی که واقعا انقدر نیازش میشه؟

هرچقدنیازشه

مشکل اینجاست چون خودم بچه ندارم نمیتونم تشخیص بدم چقدر نیاز داره

من دانشحو هستم و ماهی۴۰۰ بهم میده البته پول نت و شارژ و لباس و خریدای پوششیم جداست البته قرار کردن ...

فکر کنم منم باید مثل خانواده شما بدم

کم نمیاری؟

اخ اخ شما زیاد گفتی که واقعا انقدر نیازش میشه؟

ارع من واقعا زیاد خرج میکنم فقط لباس و خورد خوراک میخریدم تا سال کنکور تو فاز مد بعدشم عمل و تزریق و .....دانشگاه اینا بخدا کم میارم😂هنو کارت شوهرم هم پوستشو میکنم

حساب داره ولی خب به اسم خودش نیست تو همون میخوایم براش بریزیم

اصلا ی حساب به اسم خودت بگیر

که خرجارو بدونی،اس بیاد

پسره گولش نزنه یوقت ازش پول بگیره 

به خودشم چیزی نگو ،کارتو بده بهش بگو براتو ولی ب اسم خودت

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است