2789
جوابشونو بده البته جوری ک بسوزن خونسرد و ارام من خودم همینجوریم جواب میدم جوری شده ک جلو روم احترام ...

اصلا نمیشه جواب اینا را داد. یعنی هنری که من کردم این بود که ازشون فاصله گرفتم به خیال خودم درست میشن. دیگه اصلا نمیگن تو کی هستی با غریبه ها تو کوچشون بهتر از من رفتار می کنن البته منم غریبه ام اما زن پسرشون 

اصلا نمیشه جواب اینا را داد. یعنی هنری که من کردم این بود که ازشون فاصله گرفتم به خیال خودم درست میش ...

توأم مث غریبه ها باهاشون رفتار کن تو جم فقط ی سلام خالی. بده و دیگ محل نده خودتو با چیزای دیگ سرگرم کن خونشونم تا حد امکان نرو اگ رفتی زود برگرد بهونه بیار کار دارم قرار نیست برات تعیین تکلیف کنن بچه هم نیستی با مامانت مشورت کن یا خاله راهنمایی ات میکنن پشتت هم در میان تا کسی جرئت حرف نداشته باشع

معجزه ماییم که هنوز زنده ایم.(بختر کویر)مشرق کویر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب میشه این ۷ ۸ ماه رو بخاطر کرونا حساب کرد  والا آدم نمیدونه چی بگه  همسرت ک خوبه خدارو ...

همسرم همراه من نیست شاید اگه تو اون مدت که من نمی رفتم اونم نمیرفت خونشون شاید یه ذره حساب میبردن البته از اینا بعیده ولی منم بهش نگفتم که نرو چون اگه می گفتم به حرفم گوش نمی داد یک دو مم میرفت حرفامو میزاشت کف دستشون سوما من خیلی دل نازکم دلم نمیاد کسی رو از مادر پدرش جدا کنم  خلاصه که نه پشت من نیست به هیچ وجه یه اخلاقایی داره غیر قابل تحمل. خلاصه که من پناهی ندارم. فقط این دلمه که ریش ریشه یه بار به شوهرم گفتم که من دیگه قلب ندارم خورد و خاک شیره  هیچی ازش نمونده بلکم بپرسه چرا هیچی نگفت 

همسرم همراه من نیست شاید اگه تو اون مدت که من نمی رفتم اونم نمیرفت خونشون شاید یه ذره حساب میبردن ال ...

ولی جز این دوتا خلقش یکی خیلی خیلی اقتصادی یکی هم اینکه خانواده شو خیلی دوس داره رو هم رفته بقیه رفتاراش قابل تحمله. 

همسرم همراه من نیست شاید اگه تو اون مدت که من نمی رفتم اونم نمیرفت خونشون شاید یه ذره حساب میبردن ال ...

بنظرم یه چله زیارت عاشورا بگیر 

فقط و فقط از خدا بخواه زندگیت روبراه بشه 

بگو خدایا من تا حالا ب بنده هات تکیه کردم حالا میخام تو کمک کنی 

توأم مث غریبه ها باهاشون رفتار کن تو جم فقط ی سلام خالی. بده و دیگ محل نده خودتو با چیزای دیگ سرگرم ...

الان یه ماهه دوباره نرفتم تصمیم گرفتم که اگه دوباره رفتم سرد برخورد کنم. 

بنظرم یه چله زیارت عاشورا بگیر  فقط و فقط از خدا بخواه زندگیت روبراه بشه  بگو خدایا من ت ...

امروز روضه امام حسین گوش دادم اینقدر گریه کردم اینقدر گریه کردم بلکم درد تو سینه ام خالی شه نشد خودمم هم احساس می کنم باید متوسل بشم به اماما . خیلی سخته. همش به خدا میگم خدایا نیار اون روز رو که من بخوام دل کسی رو بشکونم  خیلی درد بدیه . خیلی ممنون از اینکه  راهنمایی کردین چله یعنی اینکه چهل روز زیارت عاشورا بخونم. 

امروز روضه امام حسین گوش دادم اینقدر گریه کردم اینقدر گریه کردم بلکم درد تو سینه ام خالی شه نشد خودم ...

اره عزیزم چهل روز بخون تا قبل از غروب آفتاب با توجه کامل 

نمازهاتم سعی کن اول وقت بخونی

انشالله بزودی دلت آروم بشه و خوشبخت بشی

ولی جز این دوتا خلقش یکی خیلی خیلی اقتصادی یکی هم اینکه خانواده شو خیلی دوس داره رو هم رفته بقیه رفت ...

خیلی خسیسه و خیلی مامانی بعد میگی جززز این دو. تا!!!!

یعنی تا کتک درست حسابی نزنن ادم نامناسب نیستن؟

خیلی خسیسه و خیلی مامانی بعد میگی جززز این دو. تا!!!! یعنی تا کتک درست حسابی نزنن ادم نامناسب نیستن ...

کتکم هم زده. میگم که جراتم  کمه مثلا هول آبرو صدامو هیچ وقت بالا نمی برم جز یه دفعه که زیر بی هوشی در اومده بودم. اگه مثل خیلی ها دل و جرئت داشتم که الان یه پنج سالی بود ازاین زندگی و خانواده اش رفته بودم.