خیلی ازشون فاصله گرفتم اصلا ناراحت نمیشن اصلا دوس ندارن من برم خونشون فقط اگر نرم میرن پشت سرم به فامیلا میگن بی معرفته ولی وقتی میری خونشون با رفتارشون میگن جمع کن برو هر چه زودتر یه بار رفتم خونشون همشون یکی یکی رفتن من تنها موندم
قبل از هر چیز به خودت اهمیت بده من ۱۶ ساله ازدواج کردم و دور از خانوادم بودم و خییییلی اذیت ش ...
جرئت و جسارت اصلا ندارم و اینکه اونا خیلی عصبی و جوشی با اعتماد به نفسن اصلا کوچکترین گوشه حرفت به دورترین فامیلشون بخوره عصبی میشن و میخوان صورتتو چنگ بزنن فرصت حرف زدن بهت نمیدن. منم برعکس ضعیف یه چی بهم میگن تا دو هفته از زندگی میوفتم از خواب خوراک
اگر از من میشنوی اصلا به حرفهاشون اهمیت نده.رابطه ات را کم کن
اصلا اگه بری پیششون ناراحت میشن امتحان کردم رفتن همه جا گفتن این بی معرفته و فلان و چون وضع مالیشون خوبه و قیافه هاشون خوب جلو مردم خودشون رو خوب و موجه میگیرن همه باور می کنن. مثلا همینا اگه یکی فامیلا خودشون بیان خونشون منم اونجا باشه باور کنید اینقدر بهم احترام میزارن اینقدر خانوم خانومم می کنن که نگو وقتی طرف رفت باور کنید دروغ نمیگم میگن هوی اگه چیزی میخوای برو بردار بخور خودشونم دارن از اون چیزه می خورن ها.
عزیزم برو نیم ساعت یه سر بزن هم صله رحم رو انجام دادی هم فاصله رو رعایت کردی هم فرصت بی احترامی وجود ...
اینسری همین کار رو کردم. میرفتم سریع بر می گشتم بعد مادر شوهرم زنگ گوشیم زد داشتم احوال پرسی میکردم گف همه خوبن بسه گوشی بده پسرم چن بار زنگش زدم جواب نداده. اصلا نزاشت من حرف بزنم. خیلی دلم برا سادگی هام میسوزه من چقدر میخوام احترام بزارم و اونا..... آخ
واقعا نمی دونم کار بدی من در حقشون کردم این بود که اوایل کرونا مردم خیلی می ترسیدن یه دفعه رفتم خونشون با ماسک اون موقع هیچ کس ماسک نمی زد. رفتم خونشون اومدم نزدیک پدر شوهرم که احوال پرسی کنم. دو متر فاصله بود یهو مادر شوهرم از در اومد داد زد برو عقب برو عقب دست ندیا منم خیلی بهم برخورد تو دلم گفتم یعنی من با این همه سواد خودم نمی فهمم که نباید دست بدم. از اون به به بعد دیگه خونشون نرفتم فک کنم یه هفت هشت ماهی شد. کار بد من این بود
واقعا نمی دونم کار بدی من در حقشون کردم این بود که اوایل کرونا مردم خیلی می ترسیدن یه دفعه رفت ...
ولشون کن نری خونشون بهتره همون تلفنی از سرشون زیاده بزار حساب کار دستشون بیاد ب شوهرتم بگو وقتی منو نمیخان چرا من خودمو کوچیک کنم بزار تو ارامش ب زندگیم برسم خسته نشدی از این همه کشش