2789
کی مگه باید باشه مگه خودشون خونه نبودن

مثلا دعوتم کردن گفتن فلان روز بیا دور همی همه میان من رفتم در خونشون هیچ کس باز نکرد بعد با هم رفته بودن رستوران بعد به من گفتن فردا بیا 

خودتون میدونید که سخته بی اهمیت رد شدن شاید اگر شرایط زندگیم بهتر بود راحت تر می تونست ستم فراموششون ...

قبل از هر چیز به خودت اهمیت بده

من ۱۶ ساله ازدواج کردم و  دور از خانوادم بودم و خییییلی اذیت شدم

ولی الان عوضش خییییلی ازم حساب میبرن 

باید قوی باشی و واقعا باور کنن قوی هستی

ادم ضعیف همیشه اذیت میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم فاصله بگیر 

خیلی ازشون فاصله گرفتم اصلا ناراحت نمیشن اصلا دوس ندارن من برم خونشون فقط اگر نرم میرن پشت سرم به فامیلا میگن بی معرفته ولی وقتی میری خونشون با رفتارشون میگن جمع کن برو هر چه زودتر  یه بار رفتم خونشون همشون یکی یکی رفتن من تنها  موندم 

خیلی ازشون فاصله گرفتم اصلا ناراحت نمیشن اصلا دوس ندارن من برم خونشون فقط اگر نرم میرن پشت سرم به فا ...

عزیزم برو نیم ساعت یه سر بزن هم صله رحم رو انجام دادی هم فاصله رو رعایت کردی هم فرصت بی احترامی وجود نداره

قبل از هر چیز به خودت اهمیت بده من ۱۶ ساله ازدواج کردم و  دور از خانوادم بودم و خییییلی اذیت ش ...

جرئت و جسارت اصلا ندارم و اینکه اونا خیلی عصبی و جوشی با اعتماد به نفسن اصلا کوچکترین گوشه حرفت به دورترین فامیلشون بخوره عصبی میشن و میخوان صورتتو چنگ بزنن فرصت حرف زدن بهت نمیدن. منم برعکس ضعیف یه چی بهم میگن تا دو هفته از زندگی میوفتم از خواب خوراک 

جرئت و جسارت اصلا ندارم و اینکه اونا خیلی عصبی و جوشی با اعتماد به نفسن اصلا کوچکترین گوشه حرفت به د ...

پس یا باید. خودتو قوی کنی و روش رفتاری یاد. بگیری و به خاطر عشقت بجنگی یا همسرت عشقت نیست و. جنگ احمقانس و طلاق میگیری

اگر از من میشنوی اصلا به حرفهاشون اهمیت نده.رابطه ات را کم کن

اصلا اگه بری پیششون ناراحت میشن امتحان کردم رفتن همه جا گفتن این بی معرفته و فلان  و چون وضع مالیشون خوبه و قیافه هاشون خوب جلو مردم خودشون رو خوب و موجه میگیرن همه باور می کنن. مثلا همینا اگه یکی فامیلا خودشون بیان خونشون منم اونجا باشه باور کنید اینقدر بهم احترام میزارن اینقدر خانوم خانومم می کنن که نگو وقتی طرف رفت باور کنید دروغ نمیگم میگن هوی  اگه چیزی میخوای برو بردار بخور خودشونم دارن از اون چیزه می خورن ها. 

عزیزم برو نیم ساعت یه سر بزن هم صله رحم رو انجام دادی هم فاصله رو رعایت کردی هم فرصت بی احترامی وجود ...

اینسری همین کار رو کردم. میرفتم سریع بر می گشتم بعد مادر شوهرم زنگ گوشیم زد داشتم احوال پرسی میکردم گف همه خوبن بسه گوشی بده پسرم چن بار زنگش زدم جواب نداده. اصلا نزاشت من حرف بزنم. خیلی دلم برا سادگی هام میسوزه من چقدر میخوام احترام بزارم و اونا..... آخ 

نمیدونی دلیل این نفرت چیه ؟؟

واقعا نمی دونم  کار بدی من در حقشون کردم این بود که اوایل کرونا مردم خیلی می ترسیدن یه دفعه رفتم خونشون با ماسک اون موقع هیچ کس ماسک نمی زد. رفتم خونشون اومدم نزدیک پدر شوهرم که احوال پرسی کنم. دو متر فاصله بود یهو مادر شوهرم از در اومد داد زد برو عقب برو عقب دست ندیا  منم خیلی بهم برخورد تو دلم گفتم یعنی من با این همه سواد خودم نمی فهمم که نباید دست بدم. از اون به به بعد دیگه خونشون نرفتم فک کنم یه هفت هشت ماهی شد. کار بد من این بود 

جوابشونو بده البته جوری ک بسوزن خونسرد و ارام

من خودم همینجوریم جواب میدم جوری شده ک جلو روم احترام میزارن پشتم هرچی بگن مهم نیس خانواده شوهر همیشه نمک نشناسن

معجزه ماییم که هنوز زنده ایم.(بختر کویر)مشرق کویر
واقعا نمی دونم  کار بدی من در حقشون کردم این بود که اوایل کرونا مردم خیلی می ترسیدن یه دفعه رفت ...

خب میشه این ۷ ۸ ماه رو بخاطر کرونا حساب کرد 

والا آدم نمیدونه چی بگه 

همسرت ک خوبه خداروشکر ؟؟

واقعا نمی دونم  کار بدی من در حقشون کردم این بود که اوایل کرونا مردم خیلی می ترسیدن یه دفعه رفت ...

ولشون کن نری خونشون بهتره همون تلفنی از سرشون زیاده بزار حساب کار دستشون بیاد ب شوهرتم بگو وقتی منو نمیخان چرا من خودمو کوچیک کنم بزار تو ارامش ب زندگیم برسم خسته نشدی از این همه کشش

معجزه ماییم که هنوز زنده ایم.(بختر کویر)مشرق کویر