2777
2789

هنوز تو اون شرایط قرار نگرفتم

ولی قطعا ناراحت میشم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جاری ندارم ولی یه شب خواب دیدم یه جاری داشتم که خیلی بهش احترام میزاشتن و توجه میکردن من داشتم میمردم از حسودی🤣خدایی جاری داشتن خیییلی سخته

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

آره زیاد 

نه ناراحت نمیشم چون مادرشوهرم مدلش اینه بامن بد باشه به اون بیشتر احترام میزاره یا برعکس 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

آره عزیزم 

زیاااااد

هر حرفی ک بهش میزنه آخرش قربونت برم هم می‌ذاره

بار اولی ک شنیدم ناراحت شدم

اما بعدش گفتم من اگه خودمو با جاری م مقایسه کنم یعنی دارم ب خودم توهین میکنم حالا یکم بهتر شده حالم

تا یکسال پیش نه ولی یکساله که جاری جدید اومده چرا

اوایل ناراحت نمیشدم ولی یه حس خاصی بهم دست میداد دلم برا خودم بخاطر همه محبتام میسوخت

الان دیگه انقدر بی اهمیتن برام واقعا عین خیالم نیست

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
همین اون لحظه همه محبتای ک بهشون کردی میاد جلو چشمت

حالا فک کن بخاطر همین جاری جدیده سر یه موضوعی بهم تهمت زدن

چند روز بعدش هم مادرشوهرم هم پدرشوهرم خیلی ازم معذرت خواهی کردن ولی همون روزی که اون حرفا رو زدن برام تموم شدن

الان فقط پدر و مادر همسرمن دیگه کوچیکترین احساسی بهشون ندارم،مطمئنم تا عمر دارم دلسوزشون نیستم دیگه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز