2821
2789
عنوان

تب شیر

3152 بازدید | 18 پست

سلام مامانای عزیز من ۴ ماهه زایمان کردم و تقریبا ماهی یکبار تب شیر میگیرم، درد پستان ،بدن درد شدید ،تب و لرز و بعد از خوردن یه استامینوفن خوب میشم ، در ضمن به هیچ عنوان نمیتونم از سوتین شیردهی استفاده کنم حتی ده دقیقه ،کسی تجربه ای داره؟ علتش چیه تند تند تب شیر میگیرم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولاً تب شیر بدن درد شدید داره تا دو هفته بعد زایمان میادچهار ماه نه

همه علایم رو دارم ، از همون روزهای ابتدایی زایمان شروع شد، شیرم رو که دوشیدم بهتر شدم ولی همش تکرار میشه

همه علایم رو دارم ، از همون روزهای ابتدایی زایمان شروع شد، شیرم رو که دوشیدم بهتر شدم ولی همش تکرار ...

من جفت بچه هام داشتم دوروزه خوب میشدم 

نکنه کرونا داری یا آنفولانزا

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
چون شیرت جمع میشه تو سینت یا ما ی اصلاح داریم میگیم بچه تو سینه مادر اروغ زده البته نمیدونم چقدر حقی ...

واقعا؟ اتفاقا اون سینم رو کم میخوره دخترم چون مجراش گشاده و اذیت میشه، بعدش میبینم قرمز شده

واقعا؟ اتفاقا اون سینم رو کم میخوره دخترم چون مجراش گشاده و اذیت میشه، بعدش میبینم قرمز شده

پس دلیلش همینه شیر تو سینت جمع میشه هر وقت نمیخورش یا هر به هر دلیلی حتی ی روزم از اون سینت شیر ندادی خالیش کن برو زیر ابگرم ماساژش بده تا شیر جمع نشه ولی تا اونجایی که جا داره بده بچت بخورش

پس دلیلش همینه شیر تو سینت جمع میشه هر وقت نمیخورش یا هر به هر دلیلی حتی ی روزم از اون سینت شیر نداد ...

خدا خیرت بده ریواس جان ، چشم از این به بعد حتما میدوشم، ممنون از کمکت

یعنی سرما تاثیر داره؟ شبها چون شیر میدم گاهی سردم میشه

آره تاثیر داره. اگه سرما بزنه و خدای نکرده عفونت کنه خیلی اذیت میشی. روشو بپوشون. من یادمه مال مامانم عفونت کرد مجبور شد به خواهرم دیگه شیر نده. فامیلمون هم تازه زایمان کرده بود وسط زمستون به خاطر مهمونی ده روزگی بچش همش رفت خیاطی و آرایشگاه و ایناااا سینش عفونت کرد رفت بیمارستان چاک دادن خارج کردن عفونتو.

خودم هم یادمه یه کوچولو باد میومد زود از قسمت سینه لرز میکردم. همیشه روشو میپوشوندم

خدا خیرت بده ریواس جان ، چشم از این به بعد حتما میدوشم، ممنون از کمکت

قربونت من خودمم همینجور میشدم البته کم‌چون من خیلی رعایت میکردم دوتا سینه رو میدادم بچه بخوره نه اینکه فقط از ی سینه انشالله که از این به بعد این مشکل براتون پیش نیاد

آره تاثیر داره. اگه سرما بزنه و خدای نکرده عفونت کنه خیلی اذیت میشی. روشو بپوشون. من یادمه مال مامان ...

واقعا نمی‌دونستم چون همیشه هم شبها لباسمو میدم بالا بهش شیر میدم و گاهی اوقات سردمم میشه، خدا خیرت بده این مورد رو هم حتما رعایت میکنم، مرسی از توضیحات کاملت عزیزم

قربونت من خودمم همینجور میشدم البته کم‌چون من خیلی رعایت میکردم دوتا سینه رو میدادم بچه بخوره نه این ...

مرسی عزیز دلم از لطفت، چشم حتما دیگه حواسم هست ،بازم ممنونم ازتون، داشتن دوستان مجازی ای مثل شما نعمت بزرگیه

2824
2823
2791
2779
2792