2777
2789
عنوان

پرندگان سخنگو

295 بازدید | 13 پست

دوستان غیر از طوطی و مرغ مینا پرنده دیگه ای هست که سخنگو باشه؟

میخوام جوجه چند روزه تا یه ماهشو بخرم خودم بزرگ کنم دستیش کنم

از قیمت جوجش خبر دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم حرف میزنه؟ از قیمت جوجش خبر داری؟

عکس پروفایل منو دیدی. ایشون آقا پسر منه. بله حرف میزنه. من تا الان هرچی عروس هلندی دیدم حرف میزده. بعضیا زیاد بعضیا کم. من 3 ماهه خریدم 600

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
اونم حرف میزنه؟ از قیمت جوجش خبر داری؟

ولی سعی کن دونخور بگیری، چون سرلاکی سخته واقعا هم سخته. عموی من با اینکه تجربه زیادی داشت سرلاکی گرفت مرد

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
عکس پروفایل منو دیدی. ایشون آقا پسر منه. بله حرف میزنه. من تا الان هرچی عروس هلندی دیدم حرف میزده. ب ...

وای عزیزم😍 ماشالا🌹

پرنده ای دیگه نیس قیمت مناسب تر؟

میخوام جفت بگیرم

بخاطر همین هزیمش سنگین میشه🙁

وای عزیزم😍 ماشالا🌹 پرنده ای دیگه نیس قیمت مناسب تر؟ میخوام جفت بگیرم بخاطر همین هزیمش سنگین ...

نه نیستش. چرا جفت؟؟ منم اول قصدم این بود که جفت بگیرم. شنیده بودم برای جفت کردن اول باید پرنده نر رو بخری یه مدت بمونه بعد ماده. ولی من پشیمون شدم. وااای من عاشق پسرمم. نمیدونی چه کارا که نمیکنه

نه نیستش. چرا جفت؟؟ منم اول قصدم این بود که جفت بگیرم. شنیده بودم برای جفت کردن اول باید پرنده نر رو ...

بعد خودت حرف زدن رو یادش دادی و دستیش کردی؟

میشه یکم دربارش راهنماییم کنی؟🌹

بعد خودت حرف زدن رو یادش دادی و دستیش کردی؟ میشه یکم دربارش راهنماییم کنی؟🌹

بله خودم یادش یادم. ولی برای دستی کردنش من شاه پراش رو کوتاه کردم که نتونه پرواز کنه بعدش دستی شد. غذاهایی که دوست داشت رو تشویقی میدادم. خیلی طولانیه بخوام بگم. تک تک بپرس 

پرنده نر خوشگل تره. بیشتر آواز میخونه. زودتر یاد میگیره. 

میترسم از تنهایی دق کنه🥺 گناهه جفت که باشن یه همدم دارن

مگه قراره تنهاش بذاری. جفت بگیری دیگه باتو کاری ندارن. الان من برای پسرم، ماده بگیرم با من کاری نداره نمیذاره دیگه نازش کنم و نمیذاره به جفتش دست بزنم

عروس هلندی من دو کلمه حرف میزنه. ولی تا دلت بخواد صدای آلارام یخچال، ماکروویو، ماشین لباسشویی، صدای زاغ، آژیر ماشین، زنگ خونه. صدای آواز خوندن یه عروس هلندی رو دانلود کردم عین اونو سریع یاد گرفت