سلام....من یه دختر خاله دارم خیلیییی چشاش قشنگه،چشاش سبزه بعد تو افتاب خیلی خوشرنگ میشه...ولی اون همیشه ی خدا چشاش و پز میده 🚶😤😐صد بار با شوخی و خنده گفته شما چش قهوه ایا چی میخورین چشاتون قهوه ای شده بعد قش قش میخنده همششم نگاهش رومنه 😐😐😐😐😐😐چشای من و خاهرم قهوه ایه بقیه ی خانوده ام قهوه ای کمرنگگگگگ یا عسلی ........ زیاد کوکو نکنین یکم بصبرین بفرستم فقط عکس چشماشو ....
چقد حرفه تو گلو من!... چقد پیر شده درونم.. فقط دنبال بهونم، برم اینجا نمونم..:) جهانیدروغو یه دنیاغروبو یه درد عمیقو یه تیزی تیغو یه قلب مریضو یه آه غلیظو یه دنیا محالو تو سینم گذاشتی!..
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
لایک نکن. لا لایک. لایک المه. dont.like به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟ اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من، دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜 خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜