2777
2789
عنوان

چشمای‌....+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه اه انقد بدم اومد  سبزع ک سبزه ب درک ک سبزع انگار فقط رنگ چشم قشنگ اینان  گمشع بابا ...

آرام باش 😆

بچه بودم یه همکلاسی داشتم رسماً میگفت چشم تیره قشنگ نیست

تو کلاس فقط خودش و یکی دیگه چشم روشن داشتن

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

جون بابا چه چشایی حقم داره پز بده

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
آرام باش 😆 بچه بودم یه همکلاسی داشتم رسماً میگفت چشم تیره قشنگ نیست تو کلاس فقط خودش و یکی دیگه چ ...

ن اخع واقن بدم اومد انگار ما خواستیم ک این رنگی شه 

بعدشم زیاد قشنگ و جالب نبود ینی در حد اینهمه پز دادن نبودش 😐😐💔

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اه اه اه انقد بدم اومد  سبزع ک سبزه ب درک ک سبزع انگار فقط رنگ چشم قشنگ اینان  گمشع بابا ...

هزارررران لایک تقدیم تو باد؛😐😂🌼

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم