2777
2789
عنوان

دوست بد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
منم داشتم‌یکی ازین دوستا نشد یه دفه یه حرف خوب از دهنش دربیاد حالش خوب باشه  همش:دعا کن بمیرم، ...

وای اینکه اتقد پولداره یه اتاق داره ک ارزوعه هرکسیه بعد ع اونور میگه ما فقیر فقرا ک مث شما پولدار نیسیمو اینا انقد لجم درمیادددددد

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

لامصب وویسم میده نمیشه ک نخوند هرسریم ک امتحان میده میگه خراب کردم واای و فلان کلی تشنج وارد میکنع

پاک کن باز نکن بگو من چسناله گوش نمیدم منم یکی داشتم ایجور ک گفتم خودش رفت انگار فقط برا چسناله اومده بود

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک کن باز نکن بگو من چسناله گوش نمیدم منم یکی داشتم ایجور ک گفتم خودش رفت انگار فقط برا چسناله اومد ...

بخدا یبار نشد بیاد خوش باشع وقتی میره بیرون تمام بحث و دعواهارو تعریف میکنه نمیاد بگه رفتم سام خوردم بستنی خوردماا

اخ دقیقا مثل دوست من  انرژی منفی بود بعد فضول ها الان گذاشتمش تو بایگانی واتساپ  تا صبح ...

🤣🤣🤣حس میکنم دوستت دوسته منع

مگه چی میگه زیاد غور میزنه؟

آقا ما کنکوری هسیم این میاد میگه وایی ما خریم هیچی نمیفهیمیم چمیدونم ۱۰۰هزار میشیم اصن کفریم میکنعععه من هی براش میکنم ن رتبمون خوب میسه فلان نفوذ بد نزنو اینا ولی نمیفهمع

بخدا یبار نشد بیاد خوش باشع وقتی میره بیرون تمام بحث و دعواهارو تعریف میکنه نمیاد بگه رفتم سام خوردم ...

ولش کن اصلا ارزش دوس داشتن نداره ایشالله ک هیچ وقت پیش نیاد ولی همینا وقتی تو ب مشکل بربخوری شمارت پاک میکنن میگن انرژی منفی میدی بهم تجربه داشتم

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
ولش کن اصلا ارزش دوس داشتن نداره ایشالله ک هیچ وقت پیش نیاد ولی همینا وقتی تو ب مشکل بربخوری شمارت پ ...

اره بابا کلا اونسری تو مدرسه کلاس تقویتی داشتیم نشسته بود پیش دوستاش داشتم میرفتم سمتش دیدم روشو برگردوند منم راهمو کج کردم رسما فقط مجازی باهام میخاد باشع

پ کات کن اینا ارزش دوستی ندارن

چیکارکنم خودش برهه من اهل این نیسم باکسی کات کنن طرف باید پیشقدم بشههه

وای اینکه اتقد پولداره یه اتاق داره ک ارزوعه هرکسیه بعد ع اونور میگه ما فقیر فقرا ک مث شما پولدار نی ...

عجب بابا 😕واقعا حرص آدم درمیاد 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️