2777
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی

237 بازدید | 14 پست

سلام خانومهامن بچه م 4ماهه فوت شدالان ج ازمایش ژنتیکش ک اون موقع دادیم اومدک مشکل ژنتیکی داره مااقوام نیستیم 28سالمونه امروزازمن وشوهرمم ازمایش گرفتن بنظرتون بچه بعدیم سالم میشه؟کسی بوده اینجوری ک اولی مشکل داشته باشه ولی دومی خوب باشه؟😔😔

اونو دقیق نمیشه گف عزیزم ولی بایدبری دکتر دوتر بگه ک بازم بچت سالم مبشه یانه مااینجا یه همسایه دارم دختر اولش ناشنوا شد بعدش پسرش سالم شد بچه سومش باز ناشنوا شد اونو دکتر باید بره حتمن برو دوتر خوب ریسک نکن اصلااا

اونو دقیق نمیشه گف عزیزم ولی بایدبری دکتر دوتر بگه ک بازم بچت سالم مبشه یانه مااینجا یه همسایه دارم ...

تحت نظردکتریم منتظرازمایش خودمون هستیم عزیزم ولی همش نگرانم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متاسفم گلم شماهم مشکل ژنتیکی داشتین؟من فعلا تحت نظردکترنیستیم ازمایشهای خودمون بایدبیادجوابش

باورتون میشه تمام ازمایشایی که دکتر برادران (مشهد) واسم نوشتنو انجام دادم و هیچ مشکلی نبود. فقط بخاطر اشتباه سونوگرافی بچمو از دست دادم….. 

منم متاسفم گلم شماهم مشکل ژنتیکی داشتین؟من فعلا تحت نظردکترنیستیم ازمایشهای خودمون بایدبیادجوابش

شما تحت نظر دکتر برادران بودین یا دکتر نجفی؟؟ چون تو تاپیکا دیدم درموردشون سوال کرده بودین

شما تحت نظر دکتر برادران بودین یا دکتر نجفی؟؟ چون تو تاپیکا دیدم درموردشون سوال کرده بودین

عزیزم پریسانجفی؟نه گلم من دکترخیرندیده لطفعلی زاده بودمنم همه سوتوهاوازمایشهارودادم ولی بچم واقعامشکل ژنتکی داشت وقتی بدنیااومدتا4ماه خیلی عذاب کشید😭

عزیزم پریسانجفی؟نه گلم من دکترخیرندیده لطفعلی زاده بودمنم همه سوتوهاوازمایشهارودادم ولی بچم واقعامشک ...

اره عزیزم دکتر پریسا ظریف نجفی.

از دکتر لطفعلی زاده تعریف شنیده بودم یه زمانی. خدا ازشون نگذره.🥺🥺🥺

تحت نظردکتریم منتظرازمایش خودمون هستیم عزیزم ولی همش نگرانم 😭

نگران نباش عزیزم 

مادرم اولین بچه ش مشکل ژنتیکی داشت سقط شد ولی دومی که من باش سالمم الانم انقدر علم پیشرفت کرده نگران این چیزا نیاش ایشالله سری بعدی