2777
2789
عنوان

ما یه اکیپیم...

89 بازدید | 6 پست

ما یه اکیپیم بعد امروز یکی از رفیقای پسرم اومد به من گفت یکی از دخترای اکیپو دوست داره بعد الان داره از من میپرسه چجوری بهش بگه؟

بنظر شما باید چجوری بهش بگه ؟

بعد این دوستم که دختره تو اکیپه رفتارش جوریه که از آدمای مغرور خوشش میاد...

الان تو این موندم چجوری کمک پسره کنم

.مُلتَفِت.

خودتو دخالت نده بگو نمیدونم ولی از آدمای مغرور خوشش میاد

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

پسرع مغرور رفتاره و اینکه از زیر زبون دختره بکش بیرون ک از کسی خوشش میاد یا ن ببین اگه میاد کیه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره خودش چجور دختریه اخلاق رفتار تیپ

۱۸ سالشه خیلی خوشگله و رفتارش جوریه که مثلا تو تماسیم یهو قطع میکنه اینجوریه

نمیدونم منظورم و گرفتی یانه 

آخه نمیدونم چجوری توصیفش کنم

.مُلتَفِت.