2777
2789
عنوان

اهل کتاب بیان🤗

113 بازدید | 12 پست

خانمای گل کتاب زیبا با قلم زیبا میخام قلم جلال ال احمد و محمد افغانی و خیلی دوست دارم شما چی پیشنهاد میدین دوست دارم کتابی باشه که ببرم به دهه ۳۰ و ۴۰

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

کتاب سووشون 

البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی 

یه طوری نوشته شده که انگار توی کتابی و داری تو اون دهه زندگی میکنی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
کتاب سووشون  البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی  یه طوری نوشته شده ...

ممنون دوست عزیز🙏

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب سووشون  البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی  یه طوری نوشته شده ...

من تا سه روز افسردگی گرفتم بعدش😂😐

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بامداد خمار

سال بلوا و سمفونی مردگان از عباس معروفی 

جای خالی سلوچ و کلیدر از محمود دولت ابادی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من تا سه روز افسردگی گرفتم بعدش😂😐

آره تلخ تموم میشه 🥺 

ولی با این حساب خیلی خوب نوشته شده بود انگار داری فیلم میبینی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
آره تلخ تموم میشه 🥺  ولی با این حساب خیلی خوب نوشته شده بود انگار داری فیلم میبینی

اوهوم قشنگ بود ولی😭😭😭💔💔💔💔

من خودم افسردگی دارم بدتر نشم😆

مثل نود درصد رمان های ایرانی فاخر پایان تلخه:)

قلم محمود خالد هم دوست دارم البته داستانش قدیمی تر از ۳۰ ساله پیشه.صادق هدایت هم دوست دارم فقط با بوف کور نتونستم ارتباط بگیرم.طبعا جبران که عاشق سبکشم اما با سبکی که شما میخواهید متفاوته