2777
2789
عنوان

اهل کتاب بیان🤗

114 بازدید | 12 پست

خانمای گل کتاب زیبا با قلم زیبا میخام قلم جلال ال احمد و محمد افغانی و خیلی دوست دارم شما چی پیشنهاد میدین دوست دارم کتابی باشه که ببرم به دهه ۳۰ و ۴۰

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

کتاب سووشون 

البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی 

یه طوری نوشته شده که انگار توی کتابی و داری تو اون دهه زندگی میکنی

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

کتاب سووشون  البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی  یه طوری نوشته شده ...

ممنون دوست عزیز🙏

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کتاب سووشون  البته برای سیمین دانشوره ولی برای همون دهه هاست که گفتی  یه طوری نوشته شده ...

من تا سه روز افسردگی گرفتم بعدش😂😐

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بامداد خمار

سال بلوا و سمفونی مردگان از عباس معروفی 

جای خالی سلوچ و کلیدر از محمود دولت ابادی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من تا سه روز افسردگی گرفتم بعدش😂😐

آره تلخ تموم میشه 🥺 

ولی با این حساب خیلی خوب نوشته شده بود انگار داری فیلم میبینی

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

آره تلخ تموم میشه 🥺  ولی با این حساب خیلی خوب نوشته شده بود انگار داری فیلم میبینی

اوهوم قشنگ بود ولی😭😭😭💔💔💔💔

من خودم افسردگی دارم بدتر نشم😆

مثل نود درصد رمان های ایرانی فاخر پایان تلخه:)

قلم محمود خالد هم دوست دارم البته داستانش قدیمی تر از ۳۰ ساله پیشه.صادق هدایت هم دوست دارم فقط با بوف کور نتونستم ارتباط بگیرم.طبعا جبران که عاشق سبکشم اما با سبکی که شما میخواهید متفاوته