2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

682 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من یه دختر سه ساله دارم الانم باردارم و نی نی دختره

منو همسرم خیلی خوشحالیم و سلامتی بچه برامون مهمترینه

همش فکرم پیشه تیکه و کنایه اطرافیانه که نمیدونم چی جواب بدم و دهنشونو ببندم اطرافیان همه فقط پسر دارن و دختر ندارن

میخوام بتونم یه جواب قرص بدم بهشون که دهنشونو ببندن و پشت دخترام باشم

شما بودین چی میگفتین

جواب ابلهان خاموشیست

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ب کسی ربطی نداره و تمام

بگو پس فردا ما تنها نمیمونیم 

همه اش بگو ی دختر بیارید پسرا ک زن میگیرن و میرن

لا اقل یکی باشه بهتون سر بزنه

هیچکس هیچوقت مثل پدر مادرم نمیشه حتی تو عشقم با احترام....برای عمر طولانی و با عزت پدرومادرم ی صلوات میفرستی عزیزم

بگو من فکر میکزدم همون ۱۴۰۰سال پیش که خدا فقط یه دختر به پیامبر داد و گفت ما بهت خیر بی نهایت دادیم  این دعواها و حرفهای جاهلانه تموم شده نمیدونستم این جهالت ها هنوزم هست! 

کوبنده حرف بزن که نتونن دهن وا کنن

پناه بر تو که بی صدا مرا میشنوی.....

نسل این آدما هنوز  منقرض نشده؟😐

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

عزیزم مادرشوهرم یه زمانی میگفت که فقط باید بچت پسر باشه ما تو طایفمون دختر نداریم، من فقط سکوت میکردم چیزی بهش نمیگفتم ولی خداروشکر الان دوتا دختر دارم و خیلی دوسشون دارن.. 

بنظرم هیچی نگی بهشون بهتره 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌