2777
2789
عنوان

حسودی به مادر

589 بازدید | 15 پست

نمیدونم شاید مریضم 

اما خیلی بهش حسودی میکنم 

بابام خیلی حواشو داره نمیذاره اب تو دلش تکون بخوره

با کل فامیلاش قهره مامانم ولی بابام به جای سوءاستفاده که اکثر مردا میکنن خیلی هواشو داره 

تو همه زمینه ای هواشو داره چون شاید چون شوهر من اینجور نیست این حس رو پیدا کردم مثلا میریم خونشون بابام همش دور بر مامانمه حتی میاد پیشش میشینه سر به سرش میذاره ولی ما که چند سال جوان تریم اینکارا نمیکینم حسودیم میشه بهش

یا مثلا هنوز که هنوزه میگه بابات گفته برو لباس خواب این رنگی. بخر ولی شوهر من اصلا و ابدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات از نظر جنسی جزو اون دسته  مردای خیلی گرمه ک پدر زنرو درمیارن ولی در زمینه های دیگه هوای زن رو دارن،دیدم ک میگم

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

خب خیلی خوبه که 😂

دقیقا بابای منم همینطوره یعنی یه جوووری قوربون صدقه مامانم میره انگاری روز اول عروسیشونه.. 

بعد مامانم اصلا نمیذاره لباس تیره بپوشه میگه فقط رنگ شاد بپوش😂

خب احتمالا مامانتون قلق باباتون رو داره و از سیاست زنانش استفاده میکنه.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️