2777
2789
عنوان

لباس

108 بازدید | 14 پست

خانما من دنبال لباس عروس کاملا پوشیده میگشتم شهری که زندگی میکنم واقعا به سختی میشه ازاین دست لباسا پیدا کرد وبه شدت گروننن..

خواستم بدم خیاط دیدم سرشون شلوغ یا نمیشناسم خوب‌‌...خلاصه ازیه سبک لباس پوشیده یه خانم بلاگر خوشم اومده ..اسم پیجی که ازش خریده رو گفت که ازاین خریده.‌.. صاحب پیج قیمتی که  بهم داد ازهمه جا مناسب تربود‌‌..

گفت خودمون بهت یاد میدیم که چه جوری سایزروبهمون بدی..وگفت که ما خودمون لباس اون بلاگر رودوختیم پس نگران نباش‌‌‌..

حالا به نظرتون سفارش بدم؟؟؟

نمیتونم عکس بزارم

خب سفارش بده نترس

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه لباس عروس.. اینترنتی.. دیگه نزدیک مراسمم میشه کاری نمیتونم بکنم

اینم هست...

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
لباس عروس واقعا ریسک بزرگیه خودت میدونی

ازطرفی من عروسی ندادم وصرفا برای یه عکاسی ودورهمی ساده میخوام..همین مبلغی که میخوام این لباس روبخرم باید اینجا کرایه کنم. واینکه پوشیده هم نیستن..

مگه چی میخای که تو کل استان پیدا نمیشه ؟ به  تهران دورید؟

آره عزیزم ازتهران خیییییلی دوریم...

من لباس عروس پوشیده میخوام..چون مراسممون مرد ها هم‌حضور دارن..نه خودم خوشم میاد نه همسرم..مثلا این لباس که ساده هم هست رو ۷میلیون به من میگه کرایه درحالی که ایم پیج به من میگه ۶تومن فروش

آره عزیزم ازتهران خیییییلی دوریم... من لباس عروس پوشیده میخوام..چون مراسممون مرد ها هم‌حضور دارن..ن ...

منم فقط برای یه عکاسی میخوام وبعدش خداحافظی وهدیه دادن همین..مراسم خاصی ندارم