2777
2789
عنوان

چادر بهم میاد؟📸🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 73 پست
لنتی😂😂😂😂😂💔

🙈🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوباره 

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
دلخور نیستن با هم دوستیم دوستای صمیمیم هستن ولی تو خواب برای اینکه بتونم برم گفتن باید از این دوتا ح ...

بیخود و بی جهت نمیشه از کسی حلالیت گرفت اما تو میتونی برای احتیاط اینکارو بکنی پرسیدن بگو به دلم افتاد نگو خواب دیدم

🤍
بگو تا حالا شده از من ناراحت شده باشین اگه اینطوره حلال کنین

آره اینطوری بهتره مرسی 🙏❤

هیچکس نفهمید چقدر ساکت شدم هیچکس نفهمید پشت خنده هام چی قایم بود هیچکس نفهمید شب هارو چطور صبح کردم هیچکس نفهمید چقدر خودمو گم کردم هیچکس نفهمید بارها بریدم و چیزی نگفتم هیچکس نفهمید چندبار خواستم برم و نتونستم هیچکس نفهمید از همه فاصله گرفتم هیچکس نفهمید چقدر آروم توی خودم ویران شدم هیچکس نفهمید و منم دیگه توضیحی ندادم️

@ایسان234    

ندیدم ک☹❤

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ندیدم ک☹❤

دیر اومدی خاهر😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دیر اومدی خاهر😅

😂😂😂😆😆😆

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄