2821
2789
عنوان

تربیت کودکان

216 بازدید | 34 پست

مادرای عزیز، توی کدوم قسمت از تربیت کودکتون چالش دارید؟ بگید تا تبادل تجربه صورت بگیره و در نظر داشته باشید تربیت کودک یک عمل تخصصی هست و نباید حرف هرکسی رو وارد کرد، اما تبادل نظرات ممکنه مفید باشه

من دوتا دختر دارم

تو  اموزش مسائل جنسی خیلی برام سخته که براشون توضیح بدم

اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم

اندام خصوصی و حریمش رو با پریود رو میدونن و وقتی کسی خدای نکرد قصد اذیت کردنشون رو داشت گفتم چه کار کنن

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

من یه پسر ۵ساله دارم ک اصلن بلد نیست از خودش دفاع کنه

پسرعمو هم سن خودش و کوچیکتر از خودش داره ک اگر حتا دعواش کنن گریهههه میکنه و ب من میگه

همیشه ام تلاش کردم ک بهش بگم خودت برو دفاع کن برو دعوا کن و....

تا الانم ک بخاطره کرونا همه باشگاها و...تعطیل بود

میخام ببرمش کلاس شاید زبل تر بشه

میترسم کتک خوره مدرسه بشه🙁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوتا دختر دارم تو  اموزش مسائل جنسی خیلی برام سخته که براشون توضیح بدم اصلا نمیدونم از کجا ...

چندسالشونه؟ب نظرم همین ک توضیح دادی بدونن ک کسی حق نداره ب بدن و اندام خصوصیشون دست بزنه کافیه

بچه زیره ده سال همین حداقل براش کافیه

شاید اینکه بهشون بگید نترسن و اگر حدای نکرده تو موقعیت قرار گرفتن جیغ بزنن و...هم لازم باشه

من دوتا دختر دارم تو  اموزش مسائل جنسی خیلی برام سخته که براشون توضیح بدم اصلا نمیدونم از کجا ...

عزیزم سن دختر هاتون خیلی مهمه، اما چون اشاره ای نکردید من یه چیز کلی میگم، و احسنت به شما چون موضوعاتی که اولویت هست رو بهشون اموزش دادید، اول باید با نواحی خصوص اشناشون کنیم و دو موضوع بعدی که گفتید اموزش دادید. اگر سنشون رو بگید بهتون ایده میدم

شبکه جم پارسال خیلی کارتون و انیمیشن در این رابطه برا بچه ها و بزرگترا پخش میکرد ک اموزشی و بسیاااار مفید بودن

ب مظرم اگر بچه هاتون هم سن پسره منن و ۵سال و..،این انیمیشن هارو از نت دانلود کنید و نشون بدید

چندسالشونه؟ب نظرم همین ک توضیح دادی بدونن ک کسی حق نداره ب بدن و اندام خصوصیشون دست بزنه کافیه بچه ...

بله حق با شماسمت

تا ده سال همین اندازه که من گفتم کافیه

ولی دختر بزرگ‌من داره به ۱۱ سال میرسه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
عزیزم سن دختر هاتون خیلی مهمه، اما چون اشاره ای نکردید من یه چیز کلی میگم، و احسنت به شما چون موضوعا ...

متاسفانه تو تاپیکای مغید کسی شرکت نمیکنه

ب نظرم باید اول تاپیک قید کنیم خیانتتتت،مادرشوهر،خاهرشوور و...بعد توضیح تاپیک بدیم تا بازدید بشه 😔

عزیزم سن دختر هاتون خیلی مهمه، اما چون اشاره ای نکردید من یه چیز کلی میگم، و احسنت به شما چون موضوعا ...

۱۱ و ۸ سال 

من حتی اسم اندام خصوصیشون رو نگفتم

و واقعا نمیدونن

شبکه جم پارسال خیلی کارتون و انیمیشن در این رابطه برا بچه ها و بزرگترا پخش میکرد ک اموزشی و بسیاااار ...

برا سرچشون چی بنویسم

۱۱ و ۸ سال  من حتی اسم اندام خوصیشون رو نگفتم و واقعا نمیدونن

منم ب پسرم اسمشو نگفتم

حتا نمیدونه بین اندام زن و مرد تفاوت هست

شاید هنوز زوده اسم بگید

نگران نباشید بچه ها وقتی برن اول راهنمایی خوده اموزشگاه با مربی اقدام برتوضیح پریود ...میکنه

شاید انیمیشن برای شروع بهتون کمک کنه

بعد خودتونم بحثو بازکنید و کمی بهش توضیح بدید

من یه پسر ۵ساله دارم ک اصلن بلد نیست از خودش دفاع کنه پسرعمو هم سن خودش و کوچیکتر از خودش داره ک اگ ...

عزیزم، از نظر فروید که روانکاو برجسته ای هست،تربیت کودک تا پنج سالگی بسیار مهمه و منشا شخصیت کودک شماست که دیگه از اون سن داره عبور میکنه، اما تا ۱۸ سالگی تربیت فرزند ادامه داره، به عقب برگردید و بازبینی کنید که در کودکی خدای نکرده جسارت نباشه، شما، پدرش یا اعضای نزدیکتون سر بچه داد میزدید یا این مفهوم رو بهش منتقل کردید که از پس کارهاش بر نمیاد؟ مثلا داشته غذا میخورده اما ریخته رو فرش و کسی سرش داد زده و با حرص با قاشق بهش غذا داده و...میخوام عرض کنم حتما به گذشته برگردید و همزمان بابت کارهای کوچیک بچه‌تون تشویقش کنید تا اعتماد به‌نفسش بره بالا، و الان هم تو سنی نیست که دعوا کنه، بهش یاد بدید گفت و گو کنه، اگر پسر عموش میزن‌تش نذارید پیش هم باشن 

ببخشید گروه نماز چیه 

نماز ۵ گانه رو که میخونیم تو گروه میگیم

کلیپ  فیلم کتاب هر چی که برا نماز بهمون انگیزه بده به هم معرفی میکنیم در کنار بعضی وقتها ختم میزاریم