2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

103 بازدید | 12 پست

مادربزرگم خواب دیده میخاستم شلوار بخرم اون میگفت قرمز بخر منم گفتم قرمز دارم میخام سفید بخرم از سفید خوشم میاد هرکار کرده قرمزه رپ ورنداشتم اخرم سفیده رو خریدم کسی میدونع تعبیرش چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوابت چیه

سه تان

یکی اینکه یکی از اشناهامون پیام داد گفت پدرم مرده تو حق نداری بری و اماده شو دارم میام دنبالت بریم شمال و مادرشم بود همش منو از بالا تا پایین نگاه میکرد 

یکیم باز همین اشنامون بود که تو خونمون بود لباس سیاه پوشیده بود و باهام اصلا حرف نمیزد 

یکیم اینکه خواب دیدم خود این اشنامون مرده 

و در واقعیت فقط باباش فوت شده 

همشونم پشت هم دیدم هر روز ساعت ۶ و ۷ که ساهتم زنگ میخورد

هرکی 
سه تان یکی اینکه یکی از اشناهامون پیام داد گفت پدرم مرده تو حق نداری بری و اماده شو دارم میام دنبال ...

چع ترسناک سه تاش بهم مربوطن ولی خواب ببینی یکی مرده یعنی عمرش زیاد میشع 

اوک گفتم هرکی میدونع بیاد بگع مجبوری پیام بزاری😐

اخه اونجوری تعبیر کردنو منم بلدم.من دیدم طرف نمازم نمیخونه میاد اینجا تا میپرسن میگه من بلدم.یه شعرو وری هم میگه و طرف مقابلو میندازه تو هولو بلا.خوابو هر جوری تعبیر کنی همون جور تعبیر میشه پس مواظب باشین از هر کسی تعبیر خواب نخواین

اخه اونجوری تعبیر کردنو منم بلدم.من دیدم طرف نمازم نمیخونه میاد اینجا تا میپرسن میگه من بلدم.یه شعرو ...

اها پ دیگع نمیپرسم تعبیر خواب😐 نمیدونستم همون جور تعبیر میشع مرصی 🤍