2777
2789
عنوان

یه رنگ موی خوب بهم پیشنهاد بدید😁

208 بازدید | 15 پست

موهام تیره‌ست، دکلره هم نمیخوام بکنم برای عید شاید رنگ بذارم، تو طیف قرمز و شرابی اگه باشه که چه بهتر خیلی دوست دارم. اگه قیمتش رو هم میدونید حدودی بگید خیلی خوب میشه🥰

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دودی یاسی معرکس

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
اگه رنگ موهات طبیعی باشه هرچی بزاری تن قرمزی میده

نه بابا الان یه قهوه‌ای گذاشتم کاملا مات و کدر قهوه‌ایه، اتفاقا تو مغازه هم یارو هی میگفت اینو بذاری تناژ قرمز میده‌هااا گفتم عیب نداره دوست دارم ولی دریغ از یه‌ذره تن قرمزی😂☹️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
شنی ماسه ای😍 عاشقشم

ترکیبیه آیا؟ واریاسیون و اینا میخواد؟

راستی امیدوارم به هم برسید عزیزم بیای تاپیک عروسیتون رو بزنی🥺

نه بابا الان یه قهوه‌ای گذاشتم کاملا مات و کدر قهوه‌ایه، اتفاقا تو مغازه هم یارو هی میگفت اینو بذاری ...

🤣🤣🤣 

اینم شانس تو بوده من زدم قرمز شد کلا دکلوره کردم روش مشکی زدم 

ولی حالا که قرمز میخوای برو دنبال بلوطی،ماهگونی خوب میشه

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
🤣🤣🤣  اینم شانس تو بوده من زدم قرمز شد کلا دکلوره کردم روش مشکی زدم  ولی حالا که قرمز ...

😂😂😂مرسی عزیزم🥰

دکلره نمیخواد؟🤔

چرا   

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
ای بابا حیف، این رنگی هم خیلی دوست دارم😑 کلا هرچی قشنگه دکلره میخواد انگار

رنگ مو بدون دکلره بدرد نمیخوره

رنگ مو بدون دکلره بدرد نمیخوره

من موهام خیلی بد دکلره میشه بار آخری برای دکلره که تازه کل مو هم نبود نزدیک ۴ ساعت فقط معطل دکلره‌ش شدم دیگه پشیمون شدم بعد اون، الان آرایشگاهم میترسم برم😂

من موهام خیلی بد دکلره میشه بار آخری برای دکلره که تازه کل مو هم نبود نزدیک ۴ ساعت فقط معطل دکلره‌ش ...

من که میخوام مشکی بزنم هیچی بهترازوان نیست