سلام در مورد خشکی و اگزما بگید من علاوه بر دستهام صورتم مخصوصا دور چشم و دور لبم خیلی اگزما میزنه و ...
اتفاقا داخل این فصل عزیزان زیادی مشکل شمارو دارن و ازم همین سوال رو میپرسن. یه کرم دور چشم هست که با رطوبت رسانی قوی باعث میشه پوست عمیقا مرطوب بشه. برای دست هاتون حتما حتما از روغن مورینگا استفاده کنید که اون برای اگزما معجزه میکنه عزیزم. برای صورتتون هم میشه ازش استفاده کنید، برای هر جا که خشکی جدی هست. اگر بخواید چون تو حوزه ی کاری خودمم هست پیج معرفی میکنم که درمان هاش تضمینیه. باز سوالی داشتید پاسخگو هستم.
برای وزی مو از روغن ارگان استفاده کنید، اگر جواب نگرفتید از زمینه ی پوست و مو خارج میشم😆 ولی خواهشا اصلش رو تهیه کنید چون تو ایران اصل این روغن خیلی کم گیر میاد چون روغنی هست که سخت به دست میاد، اگر خواستید معرفی میکنم از کجا بگیرید، ولی برای جای جوش اول نوع پوستتون رو بگید، تا راهکار مناسب رو بگم قشنگم
خب عزیزم نوع پوست مختلط اول از همه یه صابون زیبایی بگیرید بعد کرم روز یا شب ترمیم کننده بگیرید، اگر روز و شب رو با هم بگیرید خیلی تاثیرش بیشتره. توی پیج اینستای خودم هم موجوده.
خب عزیزم از کرم های ترمیم کننده استفاده کنید، به شدت تاثیر گذار هستن و در نود درصد مواقع هیچ جای جوشی باقی نمیمونه من خودم کلی مشتری راضی دارم که با رعایت کردن مواردی که گفتم خوب شدن، و حتما با صابون زیبایی صورتتون رو از الودگی پاک کنید بعد از کرم ترمیم کننده استفاده کنید.