2777
2789
آخه پسره اصلا کار و شغل نداره همش سرش تو گوشیشه مدرسه هم میره  19 ساله درساشم خوب نی چند ت ...

وای واقعا؟یعنی حتی با پسره حرفم نزدی؟اخه ۱۹ ساله؟شوهر من الان ۲۶ سالشه اون موقع ۲۱ بود کار داشت خونه ماشین واقعا چرا باید ب پسری ک ن کار داره ن زندگی اونم بچس واقعا پسرا ۱۸ سالگی کلشون بو قرمه سبزی میده خب اکه مراسمیم بود تو نرو واقعا ببخشیدا ولی میتونم بگم متاسفم واسه همچین ادمایی اخه در این حد حتی نظرتو نپرسیدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین بار پسره رو برا عیدیدنی دیدمش

از اقوامتونن درسته؟اخه چرا واقعا نزاشتن باهاش حرف بزنی مگه زمان قدیمه؟واای من ازین ور مشکل خودم ازین ور حرص تورو میخورم اصلا نترس واسه چند دیقه برو بشین بامامانت حرف بزن بگو من همه چیو فهمیدم راضی ب این ازدواج نیستم بخدا بهتر از ی عمر پشیمونیه همش تقصیر خانواده هامونن ک تو سن کم خواستگار را میدن خونه

نه عقاید قدیمی  و اینکه ازدواج کاملا سنتی و روستایی

منم ازدواجم سنتی بود منو شوهرم پدربزگامون داداشن تقریبا میشیم پسرعمو ولی خانوادم از خودم پرسیدن حالا با سن کمی ک داشتم خودم شوهرمو انتخاب کردم میتون بپرسم اهل کجایی؟

از اقوامتونن درسته؟اخه چرا واقعا نزاشتن باهاش حرف بزنی مگه زمان قدیمه؟واای من ازین ور مشکل خودم ازین ...

عزیزم حرص نخور انشاالله درست میشه

امیدمون باید به خدا باشه

بعد از هر سختی آسانیه

خودم درستش میکنم 

به پسره میگم دوست ندارم

خودمو راحت میکنم

میخام درس بخونم

واقعا نی نی سایتی ها کمکم کردند

ممنونم از همگیتون

چار محال بختیاری 

اهان میگم ک من ترکم البته تو تهران ب دنیا اومدم بزرگ شدم ولی بجاش ترکا هرچقدم زود شوهر بدن نظر دختر مهمه واقعا توشهرستان ما دخترو پسر چن وقت دوست میشن باهم بعد نامزدیو عقد و اینا واقعا عقاید بعضیا نمیدونم چرا اینجوریه

البته ربط به اینکه چه شهری باشه نداره به عقاید خانواده ها ربط داره

اره عزیزم میدونم ولی خب بستگی ب شهرم هر عقایدی فرق داره مثلا همه میگن ترکا زود شوهر میدن ی چیز ذاتیه