2777
2789
عنوان

کیا لیزر رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

291 بازدید | 24 پست

بچه ها حدودا هزینه فول بادی چقدر میشه؟؟؟

هر جلسه باید هزینه داد؟

بعد چه مدت دیگه بدن کلا مو در نمیاره؟؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

تقریبا۶۰۰

حداقل۸جلسه بایدبری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرجلسه ام بایدپول بدی دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تقریبا۶۰۰ حداقل۸جلسه بایدبری

اونوقت هر جلسه ۶۰۰ باید بدم؟؟؟؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
من اومدم لیزریارو ببینم😐😂

🤣🤣🤣

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
حدود 300 کل بدن بستگی به پر مویی شما داره بعضیا 6 جلسه بعضیا 9 جلسه

هر جلسه ۳۰۰؟؟

من ک از اپلاسیون گیاهی بیشتر جواب گرفتم 

الان سه ماه یبار میرم دیگه همونم ک میرم اصلا تا دیت نکشی معلوم نیس 

هرجلسه ۱۵۰ البته فول بادی نیستم شکم و کمرم مو نداره 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

بستگی داره کجا میری 

لیزر جنتل مکس پرو میرم . تا حالا 3 جلسه رفتم عالی بود اصلا در نیمده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم