2777
2789
عنوان

بچم مریضه😭😭😭بیاین

341 بازدید | 36 پست

طبق معمول نشستم دارم گریه میکنم

تب داره از دیشبه پاشویع کردم شیاف  عصرم میبرم دکترش الان نیست

از استرس دارم میمیرم هیچی ام اشتها نداره فقط دمنوش عسل خورد تمام😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عسل گرمیه برا تب خوب نیست ک 

خاکشیر بده  

پیاز حلقه کن کف پاش بزار

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ان شاءالله زودتر خوب شه

مواظب باش تبش بالا نره

به پاشویه ادامه بده

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

چند سالشه؟

نگران نباش تو که الان نباید گریه کنی...یکم آروم باش یه دمنوش بخور خودت...بعدم پاشویه کردن و شیاف رو  ادامه بده تا بره دکتر چاره چیه دیگه...

غذا هم خوب یکم آب سوپ هم بخوره خوبه زیاد بهش گیر نده

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
گریه چرا خب بچه مریض میشه تب میکنه دختر من یبار نشده سرما بخوره تب بالا نداشته باشه که بسختی کنترل م ...

خیلی بد دارواا چون با زور بهش دارو میدیم اصن فوبیا گرفتم 

چرا انقد اخه مریض میشه بخدا نه جایی میبرمش نه کسی میاد چرا اخه  😭

چندسااشه عزیزم

طبیعی خیلی ادم نگران میشه ولی خودتو حفظ کن محیط شاد نگه دار بچه هم حس شما رو میگیره

من خودمم بچم اب از بینیش میاد تپش قلب میگیرم انشالله همه بچه ها در پناه خدا و در سلامت کامل باشن همیشه

خیلی بد دارواا چون با زور بهش دارو میدیم اصن فوبیا گرفتم  چرا انقد اخه مریض میشه بخدا نه جایی ...

دختر منم نمیخوره دق میده وقتی مریض میشه سیستم ایمنیشو تقویت کن چند سالشه؟

و صــبر عادت ماست...❤🦋

چند سالشه؟ نگران نباش تو که الان نباید گریه کنی...یکم آروم باش یه دمنوش بخور خودت...بعدم پاشویه کرد ...

سه سالشع

سوپم درست کردم براش  میترسم چیزیش باشه انقد که تو اینجا چیزای وحشتناک میگن ادم استرس میگیره فکرای بد