2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

100 بازدید | 9 پست

سلام مامانا. صبحی چه حالم خرابه. این ماه سپرده بودم به خدا. ولی بازم نشد. من که یک لتروزول خوردم آمپول hcg هم زدم ژل رویال و هر چی گرمی فکرشو کنی خوردم و سونو هم رفتم ی تخمک آماده و خوب هم داشتم ولی بازم امروز پریود شدم. کیا حالمو درک میکنن بیان باهام همدردی. 9 ماه پیش اولی سقط شد تو 8 هفته. و الان در حسرت مادر شدن. 😪😪😪😪😪😪🤤😭😭😭😭😭

عزیزم منم یک سال و چندماهه ک اقدامم، شوهرم تحرک اسپرم ضعیف داشت خودمم مبتلا ب تنبلی تخمدان شدم، اما نگران نباش ما هممون لایق مادرشدن هستیم فقط باید زمان خاصش فرا برسه، تحت نظر پزشک باش و توکل کن

انشالله تا عید جفتمون فندق تو دلمونه

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال اقدام بودم یعنی اینقدر قرص و آمپول استفاده کرده بودم که کل سیستم بدنم بهم ریخته بود تازه فیبروم هم در اوردم ولی نشد که نشد

امسال اقدام کردم واسه آی وی اف که شکر خدا مثبت شد و الان 4 ماهمه

خیلی حس بدیه وقتی بی بی چک رو با کلی امید میزنی و میبینی منفی شده  

ایشالا خدا برات ماه دیگه یه فرشته خوشگل آماده کرده نگران نباش  

من دو سال اقدام بودم یعنی اینقدر قرص و آمپول استفاده کرده بودم که کل سیستم بدنم بهم ریخته بود تازه ف ...

ای وی اف کردی خیلی سخت بود دیروز یکی مراحلشو گذاشته بود راستش یکم استرس گرفتم

ای وی اف کردی خیلی سخت بود دیروز یکی مراحلشو گذاشته بود راستش یکم استرس گرفتم

سخت هست ولی خدا خیلی کمکت میکنه من که خیلی انگیزه داشتم و اصلا متوجه سختی هاش نبودم به خودمم قول داده بودم تا نتیچه نگرفتم خسته نشم و شکر خدا همون دفعه اول مثبت شدم.

وقتی بی بی چکت دو خط میشه یادت میره چی کشیدی و چیا به سرت اومد

من دو سال اقدام بودم یعنی اینقدر قرص و آمپول استفاده کرده بودم که کل سیستم بدنم بهم ریخته بود تازه ف ...

سلام عزیزم چجوری باید درخواست دوستی بدم. میه بهم درخواست بدی. 

سخت هست ولی خدا خیلی کمکت میکنه من که خیلی انگیزه داشتم و اصلا متوجه سختی هاش نبودم به خودمم قول داد ...

عزیز دل درخواست دوستی منو افتخار بده و قبول کن. و هر چی از ای وی اف میدونی برامون بگو. ت. را خدا راهنمایی کن. 

سلام عزیزم اگر تمایل داشتین بیاین دایرکت یا داخل اپلیکیشن مشورپ راهنمایی کنم مشکل حل بشه.

fariba.rahimi.midwife@

فریبارحیمی

کارشناس زنان زایمان اختلالات جنسی و تعیین جنسیت وانواع بیماریهای زنان

با کمترین هزینه ویزیت

همراه با نسخه نویسی آنلاین والکترونیک