2777
2789
عنوان

استرس دارم

63 بازدید | 6 پست

ی بحث سیاسی تو گروه دانشگاه شد و منم شرکت کردم ، به نامزدم گفتم و ازم ناراحت شد گف چرا مراقب خودت نیسی و یهو میرن ب حراست میگن، من الان از استرس خوابم نمیبره ، هم ترس حراست، هم اینکه نامزدم دیدش نسبت بهم عوض بشه، کلا ادم استرسی هستم، 

نه بابا کسی نمیگه 

بعدم ولش کن الان همه دیگ راجبش حرف میزنن صدای همه دراومده و کسی کاری نداره راحت باش 

درمورد نامزدتم عزیزم انسانی عصبانی میشی ناراحت میشی اشتباااااه میکنی قرار نیست اونجور ک اون میخواد بشی خودتی خودتم بمون تلاش کن انسان بهتری بشی ولی اونجور ک خودت صلاح میدونی و میپسندی نه نانزد خواهر مادر پدر یا هر کس دیگ

نه بابا کسی نمیگه  بعدم ولش کن الان همه دیگ راجبش حرف میزنن صدای همه دراومده و کسی کاری نداره ...

لنتی اینقدر ترسناک شده همه چی میترسم منو ببرن سر به نیستم کنن، اخه نامزدم قبلا بهم گفته بود انجام نده منم چون تو شرایط هورمونی مساعدی نیسم و عادت ماهانه ام یذره کنترلم از دستم خارج شد ، میترسم فک کنه برام مهم نیس ک ب حرفش گوش نمیدم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به استرسایی که قبلا برای موضوعات مشابه داشتی فکر کن که اصلا اونطوری که تو فکر میکردی نشده یه جمله قشنگی تو یه کتاب خوندم میگفت چرا نگران باشم شاید هر گز اتفاق نیوفتد اینجور مواقع فقط اینو با خودت تکرار کن در ضمن تو انقدر ارزشمندی که هیچ مساله ای نباید باعث بشه خودتو نگران کنی 😊

به استرسایی که قبلا برای موضوعات مشابه داشتی فکر کن که اصلا اونطوری که تو فکر میکردی نشده یه جمله قش ...

واقعا درسته، من اینقدر فکرای منفی بی دلیلی میکنم که از ترس و استرس خودمو از ی خواب آروم منع میکنم

واقعا درسته، من اینقدر فکرای منفی بی دلیلی میکنم که از ترس و استرس خودمو از ی خواب آروم منع میکنم

عزیزم سلامتیت از همه چی مهمه کاملا درکت میکنم دست خودت نیست با گوش دادن به قرآن هم آروم میشی امتحانش کن حتما