2789
عنوان

همسرم

834 بازدید | 46 پست

بچه ها من باردار شدم ولی متاسفانه چندماهه ب خاطر کارش مجبور شدم برم سمت جنوب. چند روز ی بار میاد خونه خیلی نگرانه میگه تنها نمیتونی بمونی. گفت برو شهرمون بمون پیش مامانت کلی ام گریه کرد با اینکه اخلاقش تنده و اذیت میکنه ولی خیلی بهم وابسته است. منم یکم بحث کردم دیدم فایده نداره. گفتم باشه میرم.پیش خودم گفتم چند روز میرم از سرش میوفته برمیگردم. امروز آوردتم شهر خودمون حالا الان میگه من بدون تو نمیتونم بمونم مامانت و بردار ببریم پیش خودمون. منم گفتم نمیشه ک آخه هرکی واسه خودش زندگی داره حالا بازم گریه میکنه میگه نمون بیا بریم میگم باشه میگه تنها نباید بیای یکی و بیار دیوونه شدم چیکار کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانی کسی رو با خودت ببر

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

اگه میتونی مامانتو ببر ی مدت پیشت باشه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
خب تو خونواده ت کسی هست مجرد باشه با خودت ببر. بعد ماه های اولته مگه خودشم پیست نیست گس این همه نگرا ...

نه بابام ی مقدار مریضه من مامانم و ببرم خدایی نکرده بابام ی چیش بشه هیچکس نیست ب دادش برسه گیر کردم حسابی. خودش کارش بجوریه 2روز نیست

نه بابام ی مقدار مریضه من مامانم و ببرم خدایی نکرده بابام ی چیش بشه هیچکس نیست ب دادش برسه گیر کردم ...

دو روز فقط؟! چیزی نیست ک چقدر حساس هستید شما ها چیزی  نمیشه اگه ok هستی کسی هم نمیخوای فقط کار سنگین اصلا نکن جارو نکش سرپا نمون زیاد انشاالله ب سلامت زایمان میکنی