2777
2789
عنوان

این پسره میخاد مخ کنه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا مستقیم نمیگه ازت خوشم‌میاد یا پیشنهاد بده

چون ازت خوشش نمیاد ببین وقتی یکی ازت خوشش بیاد سعی میکنه ناراحتت نکنه برات وقتشو خالی کنه خوشحالت کنه بیشتر بشناستت علایقت و ...

اینجوری ک تعریف کردی این فقط در حد وقت گزروندن باهاته

و بگم خیلی وقتا خودم دیدم پسرا شرط میبندن ک مثلا یکیو تور کنن یا چمیدونم بین خودشون افتخاره که دیت بزارن البته بعضیاشون

حالا خودت بالا پایین کن کی بعد از سه هفته برا یکی مهم میشه؟؟؟؟؟ هیچکس

چون ازت خوشش نمیاد ببین وقتی یکی ازت خوشش بیاد سعی میکنه ناراحتت نکنه برات وقتشو خالی کنه خوشحالت کن ...

ببین اصلا بحث شرط بندی نیس خب خوشش نمیاد اصلا چرا میخاد مخ بزنه بعدشم وقت میزاره

ببین اصلا بحث شرط بندی نیس خب خوشش نمیاد اصلا چرا میخاد مخ بزنه بعدشم وقت میزاره

واقعا نمیدونی یا چی؟؟؟ معلومه دیگه ازت استفاده کنه حالا یا رابطه یا در حد چیزای پاییینتر بازم خودت میدونی 

واقعا نمیدونی یا چی؟؟؟ معلومه دیگه ازت استفاده کنه حالا یا رابطه یا در حد چیزای پاییینتر بازم خودت م ...

عجبا پس از کجا بفهمیم پسری واقعی مارو میخاد همع ک دنبال رابطع ان

عجبا پس از کجا بفهمیم پسری واقعی مارو میخاد همع ک دنبال رابطع ان

نه همه دنبال رابطه نیستن یه بخشیش رابطس خیلیا هست جاست فرندن و ...

ولی دوست دختر دوست پسر بودن یه بخشیش رابطه هست نه همش 

ولی تو ایران جا نیوفتاده 

همون چیزایی ک بت گفتم احترام علاقه به دونستن شخصیتت علایقت

مشورت کردن باهات توهین نکرون بهت و مثل یه انسان باهات رفتار کنه خودشو ازت بالاتر ندونه برات وقت بزاره اولویتش باشی ادم موفقی باشه که در کنار زندگیش به عشقش هم پایبنده و حداقل یک سال بگزده از رابطه

خب چرا مستقیم بهم نگف ازت خوشم میاد

مخ زدن به معنی خوش اومدن نیس بلکه گول زدنه جانم

اونم میگه منتها فعلا میخواد با این حرفا سست شی که بعدا دکش نکنی اگر خواست مثلا بگه خوشم میتد

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...