2777
2789

کسی که ۴سالع باهاش دوستم و قرار بود ازدواج کنیم باهام قهرکرده چندروزه جوابمم نمیده دارم دق میکنم چیکار کنم برگرده هرچی زنگ میزنم جوابمو نمیده بهش گفتم خیلی بهم بی محلی میکنی و توجه نمیکنی قهر کرده کلا مدلشه همش قهرمیکنه من باید کلی نازشو بکشم تااشتی کنه خستم کرده ولی عاشقشم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره باش کات کنی چون اگر باتون ازدواج هم کنه درزندگی آرامش نخواهی داشت چون اونا پرتوقع بار آورده ای وهمیشه درزندگی ازت طلبکار خواهد بود اگر رابطه جنسی باش نداشتی این عشق را فراموش کن. 

ازاول همش ترسیدم ازدستش بدم الانم که واقعا نمیدونم چه کنم نمیخام دیگه من نازشو بکشم 

میفهمم چی میگی. این خصوصیت مزخرف رو دارم برای همین از اول با همه چیز و همه کس مثل یخ برخورد کردم تا وابستگی و بعد ترس از دست دادن به وجود نیاد و از خدا خواستم که اونی که قرار هست مال من باشه وارد زندگیم بشه ولاغیر. به نظرم الان توی این شرایط من جای شما بودم یک مدت این رفتارم رو تغییر میدادم اینم در نظر بگیر اگه از الان این شکلیه و درست نشه بعدا عذاب اور خواهد بود

خیلی اخلاقش بده اگه دوسش نداشتم تحملش نمیکردم ولی اینبار میخام وایسم تااون بیاد اگه بیاد😔😔

این دوست داشتن نیستا. این وابسته شدنه. بهش وابسته شدی.

اینبار تحمل کن. نرو جلو. اگه اونم بخوادت میاد. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به نظرتون من سمتش نرم میاد سمتم ؟؟اشتی میکنه؟

اگه دوستت داشته باشه و صرفا به این قهر کردنا عادت کرده باشه بله میاد سمتت اما اگه منتظر فرصت باشه که کلا ولت کنه نه نمیاد. به نظرم این کارو انجام بده  خودت راضی میشی با کسی باشی که منتظر بهونه هست که ولت کنه و بره.