2789
عنوان

چه‌حس خوبی😍+شات

552 بازدید | 13 پست

این خانوم سال ۹۸ یه تاپیک زده از همه خواسته بگن تا سال ۹۹ چه ارزوهایی دارن که میخوان براورده شه و دوس دارن تو چه موقعیتی باشن...

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

من خیلیییی این تاپیکارو دیدم و خیلی حس خوبی هم ازشون میگیرم

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ارزوی من تو ریپلای مشخصه

من یه مدت ایمیلم یادم رفته بود دیر اومدم جوابشو دادم

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

لینکشو بذار حس خوب بگیرم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
ارزوی من تو ریپلای مشخصه من یه مدت ایمیلم یادم رفته بود دیر اومدم جوابشو دادم

عزیزمممم 

امیدوارم سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی و مارو تگ کنی و خوشحال شیم برات ک مامان یه پسر کوچولوی ناز شدی گلم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
عزیزمممم  امیدوارم سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی و مارو تگ کنی و خوشحال شیم برات ک مامان یه پس ...

فداتشم ان شالله دامن همه منتظرا سبز شه منم بینشون   

فداتشم ان شالله دامن همه منتظرا سبز شه منم بینشون    

الهی امین 😊🦋🥰