2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

84 بازدید | 11 پست

بچه ها من تازگیا شروع کردم به نماز خوندن و هر روز شمع ب نیت رفع سنگینی روشن میکنم یس فتح الرحمن میخونم استففار میکنم بعد نماز هام زکات میذارم کنار نماز برای امام ها میخونم اخلاق مامانم خیلی بده باهام خیلی اذیتم میکنن نمیدونم اینا انرژی های منفی هستن که میان بالا یا چی بخدا خسته شدم این جوری ناراحتی پیش میاد دل سرد میشم از خدا هم ۲۹ سالمه ن کاری دارم ن تونستم مدرکو بگیرم ن هنوز ازدواج کردم تقریبا ی ماه پیش هم از ی سید خیلی خوب باطل سحر قرآنی هم گرفتم بعد اون یکم ب آرامش رسیدم ولی از وقتی شروع کردم ب نماز خوندن دعا سوره ها اینجوری دلسرد میشم انقد ناراحتم میکنه مادرم ک دلم میخواد از خونه بزنم بیرون 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اهمیت نده

بیخیال همه آرزوهام شدم اینو تو مغزم فرو کردم که بدبختم والله از این بی عدالتی دنیا ناراحتم از خدا ناراحتم ک مثلا دارم میرم سمتش ی کارهایی پیش میاد ک دلسرد میشم از طرف خدا رفتن والله دگ نیروهای تاریکی چرا باید ب ما حمله کنن

قدر مادرتو بدون . مامان من حالش خوب نیست هی دارم خودزنی می کنم که چرا انقدر بدرفتار کردم

انقد جیگرمو میسوزنه باور کن شاید باورش برات سخت باشه مادر نیست برام دلمو آنیش میزنه با نیش و کنایه هاش هیچ کسی از دل دیگری خبر نداره راضیم ی سگ بیاد ب خواستگاریم فرار کنم از دستش برم 

عزیزم مشکلات که واسه همه هست اما نباید زود ناامید بشی

۲۹ سالمه دگ تا کی تحمل کنم بس نیست نتونستم ی سر و سامانی به زندگیم بدم 

۲۹ سالمه دگ تا کی تحمل کنم بس نیست نتونستم ی سر و سامانی به زندگیم بدم 

قسمت هر کسی یه جوره

منم۳۲ سالمه ۸ ساله ازدواج کردم اما بچه دار نمیشم چند وقته رشته زندگیم از دستم خارج شده

خداروشکر کن سلامتی داری

ناشکری نکن

قسمت هر کسی یه جوره منم۳۲ سالمه ۸ ساله ازدواج کردم اما بچه دار نمیشم چند وقته رشته زندگیم از دستم خ ...

الان علم پیشرفت کرده عزیزم سعی کن پیدا کنی پاکسازی اینا انجام بده فرکانس اینا انجام بده رمدی انجام بده مطمنم حل میشع این جریان فقط مشکلات من حل نمیشه ببین ی شانس میذارم برو اونحا مطالعه کن رمدی هاشو ببین انجام بده قول میدم ب هدفت برسی 

Learning.astro  عزیزم پولی نیست ها فکر کنی تبلیغ میکنم ی استاد ک علم استرولوژی بلده راه کار ها داره مطالعه کن انجام بده بلکه مشکلت حل شد