sofiya۷۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 213 عنوان سوسک کش کامن 481 بازدید | 7 پست سلام کسی استفاده کرده از کامن من امروز داخل کابینتا زدم از این اسپری ها بعد الان استرس گرفتم ک ایا اثرش با شستن میره چون ظرفارو میزارم داخلش مسموممون نکنه؟ 1400/10/18 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125983 قبل استفاده بشورشون بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یاسمین_جان عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2251 عالیه. ولی نباید تا چند ساعت خونه باشی.و اینکه پنجره ها و درها کاملا بسته باشن.ما یه شب زدیم و رفتیم اونشب خونه داداشم خوابیدیم .
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 ظرفارو خوب بشور با آب داغ،اگه بچه داری جاهایی که در دسترس نزن خطرناکه دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
sofiya۷۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 213 عالیه. ولی نباید تا چند ساعت خونه باشی.و اینکه پنجره ها و درها کاملا بسته باشن. ما یه شب زدی ... اره خوب بودنشو میدونم اخه من امشب داخل کابیتا زدم الان استرس دارم ک طرفارو میزارم توش ظرفا سمی نشن
یاسمین_جان عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2251 اره خوب بودنشو میدونم اخه من امشب داخل کابیتا زدم الان استرس دارم ک طرفارو میزارم توش ظرفا سمی نشن ما کل کابینتا رو خالی کردیم و با کامن سمپاشی کردیم.ظرفا رو کلا خالی کردیم گذاشتیم همه رو تو یه اتاق و در اتاق رو بستیم .باید کابینتا رو کلا خالی میکردی مواد خوراکی ها رو بر میداشتی .
sofiya۷۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 213 ما کل کابینتا رو خالی کردیم و با کامن سمپاشی کردیم. ظرفا رو کلا خالی کردیم گذاشتیم همه رو تو یه اتا ... اره کلا خالی کرده بودم بعد چن ر ز شستین ظرفارو گذاشتین جاش؟
یاسمین_جان عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2251 اره کلا خالی کرده بودم بعد چن ر ز شستین ظرفارو گذاشتین جاش؟ ما دو روز گذاشتم در کابینتا باز موند که بوشون بره بعد ظرفا رو گذاشتیم داخلشون. تازه من کف و دیواره داخل کابینتا رو دستمال خیس کشیدم .بعد ظرفا رو انتقال دادم داخلشون .