2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیک😔

نه هنوز جدی برای کنکور شروع نکردم انشالله بعد امتحانا استارتشو میزنم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
تجربی هستی یا ریاضی؟

تجربی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
من رشته ژنتیک ورودی 85، رتبه ام 1600 بوده، ولی مشاوره و برنامه ریزی بلدم ، فقط 80 تومان ماهانه  ...

بخشید عزیزم ممکنه یه سوال بپرسم ؟ 

بین رشته پزشکی و دارو کدوم از نظر آینده شغلی و درآمد بهتره

بخشید عزیزم ممکنه یه سوال بپرسم ؟  بین رشته پزشکی و دارو کدوم از نظر آینده شغلی و درآمد بهتره

اول علاقه، دوم رشته پزشکی باید تخصص بگیری تا به درآمد برسی،،پزشک عمومی درآمدش کمه . از همه بهتر دندانپزشکی هست بین دارو و پزشکی و دندون

اول علاقه، دوم رشته پزشکی باید تخصص بگیری تا به درآمد برسی،،پزشک عمومی درآمدش کمه . از همه بهتر دندا ...

اول دندانپزشکی، دوم پزشک متخصص، سوم دارو ، آخر هم پزشک عمومی برای درآمد

اول علاقه، دوم رشته پزشکی باید تخصص بگیری تا به درآمد برسی،،پزشک عمومی درآمدش کمه . از همه بهتر دندا ...

بعد گلم بنظرت اگه برای رشته دندون پزشکی کشیدن دندون عادی میشه؟ چون حس میکنم روحیه این کار رو واقعا ندارم 

بعد گلم بنظرت اگه برای رشته دندون پزشکی کشیدن دندون عادی میشه؟ چون حس میکنم روحیه این کار رو واقعا ن ...

وقتی درآمد به اون زیادی داشته باشی روحیه و علاقه هم میاد. فعلا فرقی نمی کنه که هر سه رشته برای قبول شدنش باید خیلی تلاش کنی، هدفت رتبه زیر 1000 باشه.