2777
2789
عنوان

ابسه مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 30 پست
از دیشب امپول چرک خشک و قرص و این پماد میزنه داغون  از همسر شما بزرگ بود  ابسه بود

ااووووف اینقد بزرگ بود رفته بود سرکار نمیتونست بشینه یادمه شلوارش تیره بود

اومد خونه لباس زیرش پر خون بود بعد راه رفته بود چرکش باز شده بود

اکه بگم اندازه یه جعبه دستمال کاغذی چرک اومد دروغ نگفتم

یه جوش سرسیاهی قبلا اونجا داشت این جوشه تبدیل شد ب ابسه بزرگ و سفت

دو روز خوابید تا چرکش خوب خالی شد 

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
میترسم  از بس گریه کردم چشمام پف کرده

نههه بابا 

شوهر من واریکوسل عمل کرده بود بیمارستان بود یه آقایی از همینا عمل کرده بود 

شاخ شمشاد دوساعت بعد عمل تو راهرو رژه میرفت میگفت مرخصم کنید خوبم 😂

اونم خانمش عین شما انقد نگران بووووود 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم  از بس گریه کردم چشمام پف کرده

کاش میشد اینجا وویس داد 😂😂😂

ببین ما یه خمیری داریم مادرشوهرم یادم داد دندون شوهرم آبسه داشت نصف صورتش باد کرده بود درست کردم گذاشتم رو لپش دو ساعت موند آبسه ترکید تمام چرکش خالی شده بود تو دهنش.

آرد و حل میکنی تو آب بعد پونه رو کف دستت میسابی میریزی توش با یکم زرد چوبه انقد رو گاز هم میزنی تا عین خمیر سفت بشه 

اونو میذاری روی موضع 

نمیدونم میتونی انجام بدی یا شوهرم میذاره یا نه ولی تنها چیزی بود که به ذهنم رسید 

انشالله هر چی هست به خیر و خوشی تموم بشه 🌹

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

يعني محتويات اين آبسه مثل چربي سفته و راحت بيرون نمياد ؟ اگر مشكل اينه كه راه حل داره . راه حلش هم خيلي آسونه . ميشه كاري كرد كه محتويات داخل آبسه نرم بشه و مثل يه جوش چركي همه ش تخليه بشه . 

اره سفت چی راه حلش

يه پياز بزرگ بردار . از وسط به صورت عمودي نصف كن . بعد لايه لايه جدا كن . اين لايه ها شبيه يه كاسه ميشن .بعد تو يكي از اين لايه ها كه شبيه كاسه هست سركه سفيد بريز . بزار 24 ساعت بمونه . بعد از 24 ساعت او سركه رو با پنبه بزن رو اون آبسه . محتويات داخل آبسه به مرور نرم ميشه . بعد ميتوني مثل يه جوش اونها رو در بياري . عموي من يه غده ي چربي رو صورتش بود . خيلي هم سفت بود . زير پوست بود .تنها راه اين بود كه بره جراحي كنه . پوستشو ببرن . او غده رو يه جا در بيارن . اين كارو كرد . غده نرم شد . بعد با سرنگ كشيدش بيرون . تا نرم نشه نميشه درش آورد . دقيقا نميدونم چند ساعت اون سركه رو به اون غده زده بود . ولي ييادمه اين كارو كرد و غده رو كامل كشيد بيرون . 

نمیگی بهم 😥

داشتم تايپ ميكردم . عجول . تو درمان اين قدر عجول نباشي ها . با حوصله بايد اين كارها رو انجام بديد . چند تا از اون كاسه ها با پياز درست كنيد و توش سركه سفيد بريزيد . فقط يكي درست نكنيد . يه پياز تازه هم باشه . از اين پيازهاي زرد و شل نباشه . پياز سفت و سفيد . پياز تبريزي هم ميشه . هر پيازي باشه ميشه . فقط بايد تازه باشه . مثلا هر نيم ساعت يه بار اون پنبه رو عوض كنيد اگر ديديد كهنه شده . زياد عجله هم نكنيد . من نميدونم دقيقا چقدر اين پنبه روي اون غده بوده . اما قشنگ يادمه اين كارو كرده بود . ميتونيد مثل پانسمان ببنديدش و دراز بكشيد تلويزيون ببينيد . اون پنبه هم چند ساعت روي اون غده بمونه . اينها آبسه نيستن . غده هستن بيشتر . چون آبسه در عرض دو سه هفته به وجود مياد و از بين ميره . وقتي بشه چند ماه و يه ذره يه ذره بزرگ بشه ديگه بايد بهش بگيم غده . اونم اندازه ي يه تخم مرغ . اما خدا رو شكر درد بي درمون نيست . در بدترين حالت ميشه با عمل جراحي اين غده رو برداشت . ولي قبلش اين راه هاي راحت تر هم امتحان كنيد شايد با همين راه ها درمان شد .  

ممنون

این قدیمها بوده اصلا مهم نیست قدیم تیغ میزدن چرکش میریخت بیرون غیر از این نمیدونمچ کارایی میکردن ولی مهم نیست

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................