2777
2789

خیلی بعیده 

عمل سختی نیست مراقبت های بعدش خیلی اذیت میکنه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اندازه تخم مرغ خیلی بزرگه که

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
سوز زنی نمیترکه؟

نهه مگه آبسه دندونِ 😂

بیشتر به خاطر برگشت مو تو پوست ایجاد میشه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
پماد مرهم سیاه یا اکتیول برن باز میشه شوهر منم زد نمیتونست راه بره دوروز زدم باز شد اینقد چرک اومد ...

از دیشب امپول چرک خشک و قرص و این پماد میزنه داغون 

از همسر شما بزرگ بود 

ابسه بود

نهه مگه آبسه دندونِ 😂 بیشتر به خاطر برگشت مو تو پوست ایجاد میشه 

اخ اخ  مو بر میگرده خیلی بده 

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم
خدا کنه بترکه دارم دق میکنم

نهههه بابا هیچی نیست 

عمل میکنن برش میدارن 

فقط جای زخم بخیه نمیکنن خالی میمونه اتفاقا سختیش برای شماست هر روز باید پانسمان اون قسمت عوض کنی 

البته همسرت هم تا یک ماه حدودا نمیتونه بشینه باید دمر بخوابه.ولی انشالله با پماد تخلیه میشه نگران نباش