2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 39 پست
نه عزیزم، یه مدت دارو مصرف میکرد خیلی بهتر شد قبلش که حتی جواب گوشیشم نمیداد ولی بعد مصرف داروهاش قش ...

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشن.

ممنونم ازتون🌸

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیگار میکشه؟

آره خیلی ومن همیشه بهش مشکوکم اماچیزی بدست نیاوردم ازش فقط چشماش وقیافه اش تواون لحظه هاخیلی ترسناک وزشت میشه وموهاشم سیخ سیخی میشه حالم ازش بهم میخوره 

که داندبه جزذات پرودگارکه فرداچه بازی کندروزگار  
واقعا خیلی عذاب اورشده ازیه طرف بچه فوق العاده  شلوغ کاروکوچیک دارم اینم بااین رفتاراش ارامشموگ ...

میدونم خیلی سخته چه خودش رو به مریضی بزنه چه واقعا مریض باشه هر دو سختن 

هر طور شده ببرینشون مشاور یا به خونواده اطلاع بدین برادرب خواهری پدری چیزی ....

ایشالله مشکلت حل بشه

استارتربااجازه منم دراین باره اینجایه سوال میگذارم بچه هایی که تجربه دیدن افرادمتوهم رودارین میشه بگ ...

در شبانه روز چقدر میخابه؟همین طرز فکرو داره یا نه چیزهای دیگه هم هست؟

آدمهای اسکیزوفرنی طرز حرف زدنشون هم متفاوته.

در شبانه روز چقدر میخابه؟همین طرز فکرو داره یا نه چیزهای دیگه هم هست؟ آدمهای اسکیزوفرنی طرز حرف زدن ...

روزاسرکاره شبام خوابش خیلی کمه منم نمیگذاره بخوابم حتی حرف زدناشم معمولی فقط بامن اینجوری رفتارمیکنه اونم بیشنرشبا 

که داندبه جزذات پرودگارکه فرداچه بازی کندروزگار