2777
2789

اومد به عشقش اعتراف کرد اونی که عاشقش بودم بهم گف ایشالا خوشبخت بشی رفت بچه ها رفت منو تنها گزاشت فکر میکنه من دوسش ندارم بچه ها بدبختیم داره بیشتر میشه پدرم زورم کرده میگه این بود اون عشقت  میگه تا آخر هفته صیغه محرمیت می‌خونیم تا عقد😭

بچه ها تروخدا خدا کمکم کنید دلداریم کنید😭

چقدر من تنهام بی کسم بی  یاورم چقدر بدبختی پس این خدا کجاس این خدای شما کجاس چرا منو نمیبینه چرا گریه هامو نمیبینه😭چرا منو آدم حساب نمیکنه چراااااااا؟😭😭

هرچی التماس میکنم قبول نمیکنن هرچی تهدید میکنم میگن اصا برو بمیر😭 بیچاره مامانم سکته کرد بخاطرم الان بیمارستانه کاش داداشم بود دلداریم میداد😓

وای

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

ب درک بره دنبال لیاقتش

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
ب درک بره دنبال لیاقتش

جوابمو نمیده میگه داره میره یه شهر دیگه که فراموشم کنه میگه الان من واسه یکی دیگم نمیشه چشم به ناموس مردم داشته باشه😭

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا برات یه چیزی تعریف کنم خوندی لایک کن . من یه زمانی عاشق یه نفر شدم عاشق که میگم الکی نه ها الان ...

من حاضرم بیوه بشم ولی زن اون مردک هیز نشم

چندوقت باهم دوست بودید

دوست نبودیم فامیل بود ولی باهم زیاد بودیم حرف میزدیم این چیزا یه رابطه ساده حد خودشو میدونست 

جوابمو نمیده میگه داره میره یه شهر دیگه که فراموشم کنه میگه الان من واسه یکی دیگم نمیشه چشم به ...

با همون یکی دیگه حرف زدی

اگه آدم درستی باشه میفهمه و میره

به عشقت هم پیام بده بگو اینه عشقت که یه ذره هم واسم نجنگیدی اگه دیدی رفت لیاقت عشقت و نداره

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
با همون یکی دیگه حرف زدی اگه آدم درستی باشه میفهمه و میره به عشقت هم پیام بده بگو اینه عشقت که یه ...

آدم نیست اگه آدم بود یه چیزی😭منو برای ه*و*س میخواد نه عشق 

خب باهم صحبت کرده بودید ک همدیگ رو دوست دارید؟

نه نه من میدونستم نه اون ولی تازگی اعتراف کرده بود

ولش کن پسره ی  عنتر بی لیاقت کثافط آشغالوووو 

واقها عصبی شدم 

استارتر جون کسی که میخواید عقد کنید مرد خوبیه؟ 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
خب امیدت ب چی بوده واقعا اگرانقد دوسش داشتی ازاول درست باهم صحبت می‌کردید مطمعن میشدیدازخواستن ایشون ...

توارهپ تو برو تاپیک های قبلم رو بخون اصا حق انتخاب برام نزاشتن فکر می‌کردم اگه برم غرورمو بشکونم بعد بگه دوست ندارم چی اونوقت با قلب شکستم چیکار میکردم هه الانم قلبم شکسته