2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از طرف من بهش بگو طبیعی زایمان نکنه 

وقتی میتونه سزارین کنه 

درد زایمان طبیعی در برابر عوارضش مثل قلقکه 

عوارض زایمان طبیعی رو بهش بگو از طرف من 

افتادگی رحم و مثانه 

گشادی واژن درد لگن که هر کدوم از اینا رو بخواد درستشون کنه از عمل سزارين سختتره 

از طرف من بهش بگو طبیعی زایمان نکنه  وقتی میتونه سزارین کنه  درد زایمان طبیعی در برابر ع ...

دکترش گفته ببینم ذره ای اذیت میشی سز میکنمت 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
پولشو قبل از زایمان میگیره دیگه 

بگیره عزیزم 

من حاضر بودم گول بدم ولی دکترم قبول نکرد

تازه لجم کرد با وکیوم منو زایمان طبیعی کرد ولی سزارین نمرد با اینکه آمپول فشار زدن و دردم نمی‌گرفت بچه نمیومد پایین خدا لعنتش کنه 

بگیره عزیزم  من حاضر بودم گول بدم ولی دکترم قبول نکرد تازه لجم کرد با وکیوم منو زایمان طبیعی ...

وای چه کاریه اخه این دکتر دکتر منم سر دوقلوهام بود به من گفت لگنت عالیه خیلی راحت طبیعی زایمان میکنی اما چون دخترت ریزه بالاست جون نداره من بچرخونمش سخت میشه همون برو سز شو خیال منم راحت باشه الانم به خواهرم گفته اذیت بشی سزارینت میکنم اما قبل زایمان ۲ تومن گرفته ۶ سال پیش از من ۱۵۰۰ گرفت چون دوقلو بودن 

وای چه کاریه اخه این دکتر دکتر منم سر دوقلوهام بود به من گفت لگنت عالیه خیلی راحت طبیعی زایمان میکنی ...

آخه وقتی زایمان طبیعی اجباری کردن مردمو مجبور میکنن که زیر میزی بدن دکترا رو هم کاسب میکنن

میگم من حاضر بودم پول بدم ولی جرات نمیکردم به دکترم بگم

کدوم شهری عزیزم 

آخه وقتی زایمان طبیعی اجباری کردن مردمو مجبور میکنن که زیر میزی بدن دکترا رو هم کاسب میکنن میگم من ...

کرج دکتر من میگرفت تشخیص دکتر سز باشه بیمارستان دولتی هم انجام میده من بیمارستانم دولتی بود