2821
2789
عنوان

آفت دهان

16127 بازدید | 21 پست

سلام حدود یک سال  نیم میشه تند تند زبون و دهنم آفت میزنه. خیلی اذیتم نمیکنه خوب میشه دوباره بعد از چند وقت میزنه  

کسی بوده مثل من باشه 

خطرناک نیست ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

وای دست رو دلم نذار که خونه

من ۲۴ ساله هیچ مشکل اینجور نداشتم الان از دوماه پیش لبم به طرز وحشتناکی افت میزنه کلا انقدر ورم میکنه و دونه های بزرگ نمیتونم حرفم بزنم

۲ بار اینجوری شدم تاحالا تو این دوماه

از سیستم ایمنی پایین هست و به من چند تا دارو دادن زود خوب شد خواستی بگم بهت

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرشب قبل خواب عسل بخور شوهرم وپسرمم افت دهان میزنن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

برای من تو این دو سه ماه سه بار زده 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
وای دست رو دلم نذار که خونه من ۲۴ ساله هیچ مشکل اینجور نداشتم الان از دوماه پیش لبم به طرز وحشتناکی ...

اره عزیزم پارسال باردار بودم شروع شد هنوزم ادامه دارم 

میترسم بیماری خطرناکی باشه بیشتر می ترسم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بهترین دارو  پرسیکا هست عالیه همون روز اول که قرقره می‌کنی قشنگ التهاب رو کم می‌کنه روز دوم دیگه خوب میشه کامل 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
هرشب قبل خواب عسل بخور شوهرم وپسرمم افت دهان میزنن

تند تندمیزنن؟ من همش کنار زبونم میزنه گوشم میخاره 

اره عزیزم پارسال باردار بودم شروع شد هنوزم ادامه دارم  میترسم بیماری خطرناکی باشه بیشتر می ترس ...

نه فقط بخاطر ضعیف شدن بدن یه سری باکتری و ویروسا تو دهان اجازه رشد پیدا میکنن

ببین به من گفتن حتما ویتامین سی و دی تو برنامت باشه 

بعد دارویی که زود خوبش کرد من ۲ هفته شدید درگیرش بودم حرف نمیتونستم بزنم لثه هام خون میومد شدید ورم داشتن

اینارو استفاده کردم

پماد موپیروسین+ژل لیدوکایین+پماد اسیکلوویر 

سه تاشو به میزان مساوی قاطی کن بزن رو افتا اگر رو لبن

اگر داخل دهنته قرص اسیکلوویر و سفالکسین هر ۶ ساعت بخور زود خوب میشه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
تند تندمیزنن؟ من همش کنار زبونم میزنه گوشم میخاره 

نه خیلی تندتند ولی سالی چندبار یباربرودکتر انشاالله چیزخاصی نیست

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

افت دهان دلیل اصلیش تنش فکریه! در واقع بدن بخشی از تنش و اضطرابو اینطوری میریزه بیرون 

ریلکس کن

یه قطره گیاهیم هست شرکت باریج میزنه چیز حقیه بگیر بزن زود خوب میشه ولی واسهددرمانش چاره اش روان سالمه

پناه بر تو که بی صدا مرا میشنوی.....

منم وقتی تب شدید میکنم میزنه تو دهنم

دیفن هیدرامین قرقرع کن خوبه

آفتین ژل خوبه

رب انار خوبه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|