2777
2789
عنوان

آمپول اچ ام جی

374 بازدید | 5 پست

خانوما من امروز ۷ پریودمه امپول اچ ام جی زدم ولی دکترم نگفته برم سونو پیشش برا اندازه ی فولیام امپول اچ سی جیم نداده ولی اینم بگم روزی دوتا لتروزول می خورم به نظرتون تخمک ازاد میشه میترسم بمونن کیست بشن در این زمینه تجربه ای دارین؟؟؟؟

سلام عزیزم روز ۱۳ پریود باید بری سونو بدی اندازه فولیکولات و متوجه می شید بعد اگه فولیکول خوب و بالغ داشتی آمپول آزادسازی یا همون hcg دکتر واست تجویز می کنه 

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏                                   
سلام عزیزم روز ۱۳ پریود باید بری سونو بدی اندازه فولیکولات و متوجه می شید بعد اگه فولیکول خوب و بالغ ...

سلام خانومی تخمدان پلی کیستیک دارم دکترم گفته اگه باردار شدی هیچ نشدی ۳ پریود بعدی بیا نگفته برم برای سونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی تخمدان پلی کیستیک دارم دکترم گفته اگه باردار شدی هیچ نشدی ۳ پریود بعدی بیا نگفته برم برا ...

حتما با توجه به پلی کیستیک بودنتون پزشکتون این تشخیص رو داده هر چی پزشکتون گفت بش عمل کنید ان شاالله خیلی زود مامان میشی🙏        

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏