2777
2789

ساده هابهتره .سطلیابیشتربه دردمسجدواینجورجاهامیخوره 

مگراینکه خونت اندازه مسجدباشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ساده هابهتره .سطلیابیشتربه دردمسجدواینجورجاهامیخوره  مگراینکه خونت اندازه مسجدباشه

سطلی هاسنگین ترهم هستن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
🤣😅

والا😅

ساده هابهتره .سطلیابیشتربه دردمسجدواینجورجاهامیخوره  مگراینکه خونت اندازه مسجدباشه

دارم جهاز میخرم از خونه اطلاعی ندارم😥😂

آخه شنیدم میگن سطلیارو راحت میکشونی هر طرف

بعد میگن مکششم زیاده

مال من ال جی هستش.سطل نداره ولی مخزن داره یعنی پاکت نمیخوره داخلش.اشغال توی همون مخزن میره.خیلیم سبکه و خیلی راضیم.چون هی پاکت عوض کردن گردو خاک بیشتر بلند میکنه.اگرم چیزی داخلش بره راحت میشه در اورد بعد خودشم یه سر مثل تی داره که اونو خیس میکنم و خونه رو تی میکشه.اب جمع نمیکنه ها فقط در حد تی کشیدن.روی دستشم دکمه های خاموش روشن زیاد کم داره خیلی راحته.ولی فکر کنم قیمتش الان خیلی بالا باشه من 11سال پیش سیصد خریدم

دارم جهاز میخرم از خونه اطلاعی ندارم😥😂 آخه شنیدم میگن سطلیارو راحت میکشونی هر طرف بعد میگن مکششم ...

شما گفتید سطلی دوستان با این بزرگا اشتباه گرفتن که مخصوص جاهای بزرگه.مخزن دارها برای خونه های معمولی هستش.و باید بگم بله خیلی راحت و سبکه جابه جاییش.چون مامان خودمم نزدیک پنج ساله از این معمولیا خریده مارکش یادم نیست ولی خوبه مارکش ولی سنگینه نسبت به مال من.مکشم از خیلی کمه تا خیلی زیاد زیادش مثلا رو فرش دیگه با زور حرکت میکنه

مال من ال جی هستش.سطل نداره ولی مخزن داره یعنی پاکت نمیخوره داخلش.اشغال توی همون مخزن میره.خیلیم سبک ...

الان دیگه متاسفانه قیمتا الکی نجومی شده در کنارش جنساهم فیک شده😥

شما گفتید سطلی دوستان با این بزرگا اشتباه گرفتن که مخصوص جاهای بزرگه.مخزن دارها برای خونه های معمولی ...

آخه تو اینترنتم دیدم اسمش جاروبرقی سطلی هست

به نظرم قشنگم هست باحرفای شما معلومه سبکتر بودن و قویتر بودنِ مکششم راسته

پس سطلی یا همون مخزن دار میخرم😍

مرسی عزیزم از جواب دادند🌸

الان دیگه متاسفانه قیمتا الکی نجومی شده در کنارش جنساهم فیک شده😥

بله متاسفانه توی خرید خیلی باید دقت کرد.یا باید یه کار بلد باهاتون باشه یا فروشنده اشنا.مثلا زمانی که من خریدم خیلی راحت طرف خونه خودمون نمایندگی ال جی بود و همه جنسا اصل بود.الان دیگه نمایندگی ندارن این مارکا یا دارن اصل نیست فکر کنم

آخه تو اینترنتم دیدم اسمش جاروبرقی سطلی هست به نظرم قشنگم هست باحرفای شما معلومه سبکتر بودن و قویتر ...

ان شالله که خوشبخت باشید.خوشبختی و آرامش باشه مردو زن هردو خوب و با اخلاق باشن وسایل زندگی هر جور باشه اون زندگی برای ادم شیرینه.ان شالله همیشه زندگیت شیرین باشه

دارم جهاز میخرم از خونه اطلاعی ندارم😥😂 آخه شنیدم میگن سطلیارو راحت میکشونی هر طرف بعد میگن مکششم ...

نه عزیزسنگینه .کی میگه راحت میکشونی اینوراونور؟ 

جاروبرقیای خوب ساده هم داریم که هم مکششون خوبه هم سبکن وهم راحت میشه اینوراونوربرد