کسی تجربه ای بی اس داشت علایمش شک درد پهلو درد بلغم روی مدفوع اوایلش بی اشتهایی داشتم الان ندارم افزایش وزن دارم😐 دارو اثر نداره تغذیه اثر داره50درصد دردام کلا شدید نیستن ولی احساس مدفوع زیاد میکنم/ در ضمن تو پهلوم احساس گرفتگی میکنم دکتر رفتم گفت سندروم اززمایش خون دادمکسی راهکار درمانی داره؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من این مشکلو داره گاهی مترونیدازول میخوره ، گاهی البته به ندرت فلوکستین میخوره که در واقع داروی ضد افسردگیه ، میگه با لوبیاپلو بهتر میشم البته لوبیای چشم بلبلی ، با دوغ و لبنیات بدتر میشه ، الانم داره بلوط میخوره میگه بهتر میشم
درمان قطعی نداره فقط کنترل میشه استرس براش سمّه سم پرهیزات غذایی داره خیلی سس سیر نوشابه ممنوعه .حبوبات اذیت کننده اس تو آی بی اس روده ها سالمه فقط کارراییش بهم میریزه و نگران هم نباش چون تبدیل به بیماری های بد نمیشه تو ای بی اس وزن هم کم نمیشه
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
[QUOTE=221887291]منم یبوستم دارم البته خیلی نه گذراست[/QUOببخشید میپرسم
آی بی اس شما ازنوع دوم یعنی اسهاله؟
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
نیم ساعت قبل از ناهار،نصف قرص کولوفک با یک لیوان اب ولرم.. نمککمتر ..ورزش.. بعد از غذا، ژله،میوه،سالاد نخورید.. همراه غذا،مایعات نخورید.. خیارشور،خرما و غذاهایی که میدونید گوارش رو اذیت میکنه،نخورید.
لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
الان کامل معلوم شد بیماریتون آی بی اس هستش؟ کولونوسکوپی رفتین ؟ روده سالم بود؟