2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام بچه ها اگه بیکارین لیاین یکم حرف بزنیم بدجور دلم شکسته بدجور

کسیو ندارم باهاش تلفنی درددل کنم آروم شم

مشکل پیدا کردم با شوهرم، شوهرم ۸، ۹ سال ازم بزرگتره نمدونم چرا خریت کردمو باهاش ازدواج کردم،البته اونموقع دوست داشتم شونرم سنش بیشتر باشه چون هم سنای خودم خیلی قیافشون بچگانه بود،۱۸ سالم بود عقد کردم.

من متولد ۷۴ و اون ۶۵

از همون اول چون بزرگتر بود باهاش با احترام حرف میزدم و هرچی میگفت قبول میکردم

البته اونم خیلی شوخه و باهم خوب بودیم

ولی نباید بهش بگی بالا چشمت ابروعه

هرچی بگه باید انجام بدی ولی کارایی که میگی اهمیت نمیده زیاد

به فکر زندگیه شوخ طبعه مهربون ولی حرف حرف خودشه، منطقش فقط منطق خودشه، و انقد تو حرف زدن مهارت داره که همه چیزو به نفع خودش تموم میکنه و همه میگن آره حق با اونه

خسته شدم، همش میگه تو با بچه کل کل میکنی خستم کردی!! میگم وقتی کاری میکنه نباید بگم نکن! اینارو کل کل میدونه

پسرم داره ۵ سالش میشه و خیلی شیطون شده همش باید بهش بگم نکن بشین اونم یکسره میگه عرضه نداری با بچه رفتار کنی،من کوچکترین فحش و بی ادبی به بچه نمیکنم ولی همینو همیشه میزنه ب سرم که خسته شدم انقد با بچه کل کل میکنی!!

یا یکسره باید آرایش داشته باشی، تاپ و شلوارک بپوشی و هر دفعه نداشته باشی میگه ببین یکذره ب خرفای من اهمیت نمیدی خستم کردی فلان

کارش دسته خودشه شبا تا ساعت ۴،۵ ،۶ بیداره بعد میخوابه تا این روز دیگه ساعت ۳ بعدم پامیشه باز گوشی بازی گوشی بازی میره سرکار

انقد بهش گفتم بیا درست بخوابیم درست پاشیم گوش نمیکنه

دوسه شب پیش که شب قبلش اصن نخوابیده بود، ظهر یکم خوابید باز پاشد باز ساعتای ۸ اومد بخوابه گفتم الان نخواب بذار ساعتای ۱۱ اینا بخوابیم تا صبح

خوابید محل نداد

ماهم ساعت ۱۰ با پسرم خوابیدیم

ساعت ۲ بیدارشده چیزی نداریم بخوریم گشنمه، پسرمم بیدار شد

گفت این چه وضعیه که الان باز پاشیم تا صبح بیدار باشیم باز مثه احمقا تو روز بخوابیم و کلی عصبانی بودم و با جفتشون با تن صدای بلندتری حرف زدم

خلاصه که ازون شب رفته تو قیافه تا دیشب

که قرار بود بریم خونه مامانم، پسرمم سرماخورده عطسه کرد جلو دهنشو نگرفت، سرش داد میزنه که احمق جلو دهنتو بگیر فلان، مادرت که عرضه نداره اینارو یادت بده فقط بلده کل کل کنه با تو جای اینکه دوتا چیز یادت بده. منم چون میخاستیم بریم مهمونی هیچی نگفتم، بعد میگه اینجور وقتا هم که لال میشی

گفتم چته چیزی میگم میگی هرچی میگن یک جوابی داری بدی

نمیگم میگی لال میشی نمدونم از دست تو چکار کنم

خلاصه همینجور چرات و پرت گفت منم گریم گرفت

بعد ساعت ۹ گفتم مگه نمیخوایم بریم،گف نه نمیریم اصن، منم زنگ زدم ب مامان بیوارم گفتم شوهرم دندونش درد میکنه نمیایم

اونم پاشد زد بیرون از خونه که چهارساعت اینجا نشستی منتظری من بگم پاشو حاضر شو من خرم مگه

منم هیچی نگفتم اونکه رفت خوابیدیم باپسرم. ساعتای ۱۱ اومد رفت برای خودش پای تیوی نشست تا صبح بیدار بود،صبح خوابید

ناهار اوردم بیدار بود نخورد

بعد خوابید داشتم با پسرم خمیر بازی میکردم هی بهونه میگرفت،اونم گف عرضه نداری ببینی چی میگه چی میخاد، گفتم تو که نمیدونی چرا میگی ده بار براش درست کردم بازم بهونه میگیره باهم صرصدا کردیم دوباره همه حرفای همیشه رو گفت

تو بی احساسی عرضه نداری بامحبت حرف بزنی(بخدا انقد سرد شدم بهش دلم نمیاد با محلت حرف بزنم باهاش، اون خیلی شوخی میکنه تو خونه منم همینطور، ولی محبتی باهاش حرف نمیزنم) منم گفتم خسته شدم تا کی میخوای تو قیافه باشی، گف فعلا همینم فعلا حوصله هیچیو ندارم و خسته شدم انقد گفتم مهربون باش فلان باش

خسته شدم از زندگی باهاش، کاش میتونستم طلاق بگیرم ولی مطمئنم چون میدونه چقد به پسرم وابستم نمی‌ذاره نگهش دارم

خونه هم بناممه ولی مطمئنم از چنگم درمیارش چون چنتا از دوستای صمیمیش تو کار املاکن و خونه قولنامه ایه

نمدونم چکار کنم