2777
2789
عنوان

تست بارداری

124 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من اقدام به بارداری بودم این برج بعد ۲روز عقب افتادن پریود تست خون دادم منفی بود اما الان یه هفته گذشته پریودم نشدم .تمام علائم بارداری دارم حالت تهوع درد زیر شکم.درد سینه .و...امکان داره چون زودرفتم منفی شده اینجا کسی اینجوری بوده آخه من سر دختر اولم بعد ۲روز تست دادم بتام ۸۰ بود.آیا دوباره آزمایش بدم یا بیخیال بشم ؟میشه راهنمایی کنین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بی بی بزن 

بی بی که میگن باید دو هفته بگذره

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

بیخیال شو ببین چی پیش میاد.چ حالی دارید میرید ازمایش خون.من بیبی میزنم مثبت بشه تا ۸ هفته هیچ کار دیگه نمیکنم.سر هردوتا بارداریمم همین بودم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
باید حداقل نه روز از تاریخ پریودی میگذشت تست میدادی احتمالا زود زدی

واقعا؟یعنی امید داشته باشم شاید مثبت باشه؟

بیخیال شو ببین چی پیش میاد.چ حالی دارید میرید ازمایش خون.من بیبی میزنم مثبت بشه تا ۸ هفته هیچ کار دی ...

نمیدونم به خدا از یه طرف میگم اگه منفیه با این همه بدو بدو چرا پریود نمیشم .اگه حامله نیستم پس این همه حالت تهوع برای چیه

نمیدونم به خدا از یه طرف میگم اگه منفیه با این همه بدو بدو چرا پریود نمیشم .اگه حامله نیستم پس این ه ...

بیخیال باش فقط.همین

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
کدوم قسمت سینه هات درد میکنه دقیقا؟

نوک سینه و یکم بالاتر

واقعا؟یعنی امید داشته باشم شاید مثبت باشه؟

اره زود زدی منم اول بی بی چک زدم منفی بود بعد صبر کردم زدم مثبت نشون داد توهم الان بزن دیگه حالا که چند وقت گذشته

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
بیخیال باش فقط.همین

باشه عزیزم😔

اره زود زدی منم اول بی بی چک زدم منفی بود بعد صبر کردم زدم مثبت نشون داد توهم الان بزن دیگه حالا که ...

باشه فردا دوباره میزنم ببینم چی میشه