2777
2789
عنوان

خراب کاری کردم😭😭

136 بازدید | 6 پست

همسرم برام یه کادوگرفته بود امروز خواست غافلگیرم کنه ولی خلاف سلیقم بود دست خودم نبود خندیدم بهش 😥خیلی ناراحته. میدونم کارم زشت بود ولی دست خودم نبود بگید چکار کنم😭😭😭😭

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

من باردا بودم شوهرم یه شال خریده بود از رنگش خوشم نیومد . اخه واسه حاریم یه روسری خوش رنگ خریده بود ‌ هر سال میخره براش . برادرشوهرم واسه من نمیخره آ .

منم دعوا کردم :(

ولی مهم نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دیگه کاریه که شده دیگه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردا بودم شوهرم یه شال خریده بود از رنگش خوشم نیومد . اخه واسه حاریم یه روسری خوش رنگ خریده بود ...

وای نه این خیلی ارزش معنوی داره 

یه پلاک چوبی خودش برام درست کرده با زنجیر طلا انداخت گردنم اما واقعا اون پلاک چوبی خیلی بزرگه بدرد گردن نمیخوره

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
چ کار بدی 

خیلی