2777
2789
عنوان

چحوری ب شوهرم بگم ناراحت نشه!

331 بازدید | 9 پست

اصلا گفتن این حرفا حالمو بد میکنه ک بخوام بگم پدرشوهرم آدم گند و بیشعوری هست و خیلی باهام بدی کرده الان چند وقته بیمارستان بستری هست بیمه هم نداره یسری خرج بیمارستانش ۱۲شد ک برادرشوهرم خارج از کشوره میلیارده داد ۵تومن شوهرم داده .الان باز بستریش کردن نمیدونم چقدر میشه مادرشوهرم سر و گردنش پره از طلاست.حساب بانکیش ۱۵۰تومن پوله ک فقط سودشو میگیره ،تو این وضعیت دندونای دخترشو داره درست میکنه سیم کشی کرده ،ترمیم کرده داره ک میکنه خودش و دخترشم کار میکنن،شوهر من ینفره ولی میبینم همش ازش کنده میکنن.چیکار کنم؟خودم روکش دندونم۱۶۰۰ اماده شده ندارم بدم،دندون عقلم پوسیده ۱۸۰۰ جراحی میشه نمیده برم میگه ندارم.خواهرش بهش پیام داده پول مول جور کن ما ته کشیدیم .بابا بپرس داری بیزحمت کمک بشی .پول مول جور کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی بگی ممکنه بده بشی فکر کنم اگه جای تو بودم هیچی نمیگفتم😑 مطمئنا خود شوهرتم این وضع و میبینه ...

اصلا شاکی هم نمیشه ولی من دارم وضعیت زندگیمو میبینم خیلی چیزا کمبود داریم ولی خب نمیرسیم بهش