2777
2789
عنوان

خرید از ترکیه

197 بازدید | 13 پست

سلام خانمای گل ممنون میشم راهنماییم کنین 

رفتین شهر وان ترکیه؟به تازگیا شرایط خرید چطور؟

ما میخواستیم بریم گفتم ازشما عزیزان کسب تجربه کنم بعد

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۱
2
25%
۲
0
0%
۵
1
12%
ه
5
62%

گزینه  ه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا استامبول ک نمیشد خرید کرد. اونجا رو نمیدونم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شما تازگیارفته بودین

مهرماه 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
با تور رفتین؟هزینش چقدشد

نیمه تور..

نمیدونم دقیقا. بلیطمون سه_سه و نیم بود. خرید نکردیم. در حد خورد و خوراک بود و هتل. تقریبی ۴۰_۵۰تومن

نیمه تور.. نمیدونم دقیقا. بلیطمون سه_سه و نیم بود. خرید نکردیم. در حد خورد و خوراک بود و هتل. تقریب ...

والا اگر به قصد خرید میخواید برید بهتره هیچ جا نرین و اینترنتی از ترکیه خرید کنین

والا اگر به قصد خرید میخواید برید بهتره هیچ جا نرین و اینترنتی از ترکیه خرید کنین

همونم نمیخریم با این قیمتا😅 از کالای ایرانی حمایت میکنیم🤭

همونم نمیخریم با این قیمتا😅 از کالای ایرانی حمایت میکنیم🤭

من هم نظرم همینه وقتی میشه یه کالای ایرانی را خرید و ازش حمایت کرد چرا هی بریم جنس خارجی بخریم؟ ولی خب باید قبول کنیم یکسری برندهای ترکیه اصن استایل و زیبایی متفاوتی دارن و همینطور بعضی اوقات از جنس ایرانی هم قیمتش به صرفه تر و کمتر در میاد

من هم نظرم همینه وقتی میشه یه کالای ایرانی را خرید و ازش حمایت کرد چرا هی بریم جنس خارجی بخریم؟ ولی ...

درسته