mina_hastam مدیر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 عنوان نقاشی | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 18 پست دوستان من احساس میکنم توی این زمینه استعداد دارم و زمانی ک با همین مداد رنگی ساده یه نقاشی میکشم منو ب ذوق میاره ولی سالهاست ب این حس بها ندادم.کسی هست ک پا ب این عرصه گذاشته باشه و اطلاعاتی داشته باشه ک ب کارم بیاد و از درآمد زایی و حس این کار بهم بگه؟ ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ 1400/10/18 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 ممنون تو یوتیوب یه نقاشیم فیلمش معروف شده تاثیر داره؟؟ چه خوب اره ممکنه تاثیر داشته باشه با وجود اینکه الان همه چی مجازی شده اینم میتونه تو رزومه باشه تیکر رسیدن به اهدافممم💪
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17426 چه خوب اره ممکنه تاثیر داشته باشه با وجود اینکه الان همه چی مجازی شده اینم میتونه تو رزومه با ... وای مرسی .موفق باشی برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 وای مرسی .موفق باشی ممنون همچنین💕🌹 تیکر رسیدن به اهدافممم💪
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 چرا یه مدت امتحان نمیکنی یه کلاس طراحی ثبت نام کن من خیلی چیزارو از یوتیوب یاد میگیرم& ... ب پیشنهادت فکر میکنم ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ