2777
2789

غلت ک میزنه مراقبش باش سریع دستش رو در بیار خوب زیرش پتو پهن کن نرم باشه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم😂😂🥰

تا کامل یاد بگیره همراهیش کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خودم در بیارم دستشو یاد میگیره ؟

آره ی بار امتحان کن آخه دستش گیر کنه ممکنه خدایی نکرده در بره چون استخوان شون خیلی‌ نازکه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
آره ی بار امتحان کن آخه دستش گیر کنه ممکنه خدایی نکرده در بره چون استخوان شون خیلی‌ نازکه

بله درسته وقتی گریه میکنه معلومه دردش میگیره چون گریه میکنه از یه طرف هم دوس داره بچرخه نمیدونه آدم چیکار کنه 

بله درسته وقتی گریه میکنه معلومه دردش میگیره چون گریه میکنه از یه طرف هم دوس داره بچرخه نمیدونه آدم ...

خوب خودت همراهی کن یاد می‌گیره کم کم رو دست و پاشون باید حساس بود چون استخوان شون خیلی‌ نازکه خدایی نکرده با ی حرکت در بره چی..😘😘